Всі категорії
Додати товар

Sulwhasoo clarifying mask відлущуюча очищаюча маска плівка для обличчя

300 грн
Опис

Sulwhasoo - корейський бренд класу люкс, якому вдалося знайти еталонний баланс між використанням секретів народної медицини та сучасних технологій виробництва, щоб продовжити молодість вашої шкіри! Не стала винятком і маска-плівка Sulwhasoo Clarifying Ex, призначена для вирівнювання тону і підвищення пружності шкіри. Засіб має медову консистенцію, яка за 5 хвилин після нанесення утворює щільну плівку, що буквально витягує з пор глибокі забруднення. До складу продукту входить ціла низка корисних рослин, які ефективно відлущують мертві клітини, знижують вироблення шкірного сала, чинять протизапальну й омолоджувальну дію. Всього 20-30 хвилин застосування і ваше обличчя випромінює здорове сяйво, а шкіра стає м'якою і підтягнутою!

Особливості Sulwhasoo Clarifying Mask :
- вирівнює тон і текстуру шкіри;
- утворює плівку, що витягує з пор глибокі забруднення і сальні пробки;
- екстракт меду усуває лущення і мертві клітини;
- екстракт зеленого чаю знижує вироблення себума і звужує розширені пори;
- японська жимолость знімає запалення і стимулює процеси регенерації;
- порошок купини тонізує і освітлює шкіру;
- маска позбавляє обличчя нездорового сірого і жовтого відтінку;
- надає м'якості та пружності;
- не вириває волоски і не пошкоджує шкіру під час зняття.

Маска для обличчя Sulwhasoo Clarifying Mask призначена для тьмяної шкіри з нерівним кольором. Маска-плівка очищає обличчя від забруднень, відмерлих клітин; освіжає і вирівнює шкіру, надає здорового вигляду. Містить у собі велику кількість потужних і корисних інгредієнтів - мед, порошок купини, японську жимолость, суміш корейських лікарських трав.
Спосіб застосування: Очистіть обличчя і нанесіть маску, уникаючи зони навколо губ і очей. Зачекайте 20-30 хвилин до повного висихання і зніміть маску знизу вгору. Обполосніть шкіру теплою водою. Використовувати можна до 2-х разів на тиждень.

35 мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?