Всі категорії
Додати товар

Sulwhasoo overnight vitalizing mask нічна відновлююча маска

310 грн
Опис

Sulwhasoo Overnight Vitalizing Mask - це нічна відновлююча маска пробуджує природний блиск шкіри, насичуючи її вологою за допомогою рослинних екстрактів. Нічна маска містить високі дози поживних, зволожувальних і репаративних речовин. Сприяє зменшенню протизапальної та вікової гіперпігментації шкіри. Збільшує стійкість шкіри до несприятливого впливу навколишнього середовища. Завдяки масці зменшуються почервоніння та подразнення.

Екстракт кореня солодки (лакриці) - відомий протизапальний компонент косметики, а також досить ефективна відбілювальна речовина. Це компонент косметики, що усуває запалення і подразнення, заспокоює і пом'якшує шкіру в разі абсолютно різних проблем - чи то сонячні опіки, чи то алергічна реакція.

Коріння дягелю містить смоли й ефірні олії, дубильні та пектинові речовини, цукри й органічні кислоти, серед яких валеріанова, яблучна, оцтова, ангелікова та інші.

Екстракт кореня дягеля покращує лімфатичний дренаж, має виражену протинабрякову дію. Розслабляє, регенерує і очищає шкіру.

Екстракт волоського горіха традиційно використовується для зняття свербежу, проти сонячних та інших видів поверхневих опіків, добре заспокоює шкіру. Його також можна застосовувати в лікуванні вугрового висипу і різних шкірних захворювань завдяки антисептичним, фунгістатичним і в'яжучим властивостям.
Має протизапальну, бактерицидну, загальнозміцнювальну, в'яжучу, регенерувальну, епітелізувальну, кровоспинну властивості, запобігає старінню.

Містить гіалуронову кислоту, яка забезпечує тривале зволоження.

Маска з м'якою кремовою текстурою забезпечує шкірі глибоке зволоження. Унікальна легка текстура маски дає змогу шкірі повністю поглинути засіб, не відчуваючи під час сну тяжкості та дискомфорту, залишаючи шкіру зволоженою та еластичною. Зранку шкіра стане сяючою та оновленою.

Спосіб застосування:
Нанести на обличчя як останній крок вечірнього догляду, на ранок змити маску теплою водою.

ПРО БРЕНД
Sulwhasoo - це корейський бренд, заснований 1997 року. Бренд належить мега-корпарації Amore Pacific, яка з 1967 року веде дослідження косметичних властивостей традиційних корейських рослин і виробництво косметичних препаратів на їхній основі. Філософія бренду - гармонія традицій і науки, гармонійний баланс протилежних енергій, єдність усередині і зовні, єдність природи і людей. Косметика заснована на традиціях корейської медицини, що використовує велику кількість рослин, і розрахована на жінок від 30 років.

35мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?