Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска для обличчя bioaqua extract plant essence з ромашкою 30 г

23 грн
Опис

Очищуюча маска з ромашковим екстрактом принесе користь шкірі будь-якого типу. Склад засобу забезпечить комфорт жирної, комбінованої дермі, але особливо ефективне перетворення отримає суха і зневоднена шкіра. Переваги маски з ромашкою Маска необхідна для омолоджування і зволоження, але натуральні інгредієнти в складі додають досить багато позитивних ефектів. Екстракт золотий ромашки забезпечує чисте шовковиста на дотик і делікатну натуральну гладкість. Використання маски розслабляє, зволожує, блокує втрату вологи. Це сприятливо впливає на суху шкіру, яка вже з першого використання засобу стає шовковисто-гладкою. Маска приємна у використанні не тільки компонентами, але й приємним запахом трав і польових квітів. Тканинний зразок відрізняється стандартними розмірами, тому у використанні буде зручна для людей з будь-якими фізіологічними особливостями. Для ефективного впливу витримувати тканина з просоченням на обличчі потрібно приблизно 20 хвилин. Кращого результату можна домогтися, якщо попередньо видалити з шкіри частинки бруду за допомогою пілінгу або ензимів. Під час використання маска не доставляє неприємних відчуттів у вигляді пощипування або інших негативів. Якщо для сухої шкіри маска корисна компонентами, то для жирної наявністю гліцерину. Речовина покриває плівкою розширені пори і діє як захист від зовнішніх факторів. Особливості застосування Маска відмінно впливає на дрібні роздратування, заспокоює, знімає почервоніння, зменшує чутливість шкіри до зовнішніх негативних явищ. Після процедури дерма сухого типу стає м'якою і еластичною, а жирна дерма набуває красиве матування. Сироватки від маски залишається достатньо для повторного застосування для рук і тіла. Речовина можна наносити на зону декольте, ноги, плечі. Саму ткань с пропиткой не нужно использовать повторно, так как на поверхности будет собрана патогенная микрофлора, грязь с кожи и окружающей среды. Глицерин является питательной смесью, в которой кроме питательных веществ могут сохраниться вредные патогены.
Достоинства средства выражаются в следующих эффектах:
Мягкость и эластичность кожи.
Отсутствие негативов.
Освежение и тонизирование.
Приятный аромат.
Достаточное количество пропитки.
Некоторые пользовательницы отмечают не очень удачную выкройку с отсутствием вырезов под нос и глаза.
Этот небольшой недостаток нивелируется натуральными ингредиентами в составе среди которых основным является экстракт ромашки. Этот компонент обеспечивает подтягивание, увлажнение, очищение. Касторовое масло необходимо для регенерации, еще оно не дает испарятся влаге. Экстракт гамамелиса нужен для сужения пор, мягкого растворения себума и обеззараживания кожи. Никотинамид уничтожает нехватку витамина РР.
В результате применения маски кожа становится чистой и здоровой. Она будет гладкая на ощупь, без жирного блеска, со здоровым цветом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Призначення:
Продавець
cocme...
cosmetic_bag_
Тернопіль
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?