Всі категорії
Додати товар

Біла анапська глина

80 грн
Опис

Состав 100% каолин
Біла глина високого очищення.

відправка на купівлю від 200 грн Новорічні товари

Опис
Традиційний, екологічно чистий засіб для натуральних косметичних масок, має омолоджувальний тонізувальний і вибілювальний ефекти. Сприятлива дія білої глини на шкіру зумовлена високим вмістом у ній мінеральних солей і цінних мікроелементів.

Стимулюючи біохімічні процеси в шкірі, біла глина сприяє посиленій регенерації клітин, у такий спосіб омолоджуючи та тонізуючи вашу шкіру, розгладжує дрібні зморшки. Регулярне застосування маски на основі білої глини зробить вашу шкіру еластичною та ніжною, додасть їй свіжості та молодості.

Спосіб застосування
Як косметична маска. Змішайте глину з водою в співвідношенні 1: 1 до отримання однорідної маси. Нанесіть на обличчя товстим шаром, залиште на 5-15 хвилин. Після змивання маски рекомендується використовувати м'який поживний крем. Така глиняна маска дбайливо очищає шкіру, живить її, забезпечуючи її необхідними мікроелементами й елементами.
Як маска для волосся. Змішайте глину з водою в співвідношенні 1: 1. Нанесіть на вологе волосся та шкіру голови. Через 5-10 хвилин ретельно змийте теплою водою. За регулярного використання ефективно живить і зміцнює волосся. Глина живить шкіру голови, стимулює ріст волосся й запобігає його випаданню.
Теплі обгортання з анапської глини знімають біль у суглобах.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Призначення:
Тонізуюче
Продавець
alisa20144
alisa20144
Одеса
38% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?