Всі категорії
Додати товар

Олія проти вростання волосся й подразнень fur ingrown concentrate, 14 мл

1100 грн -19% 900 грн
Опис

Олія проти вростання волосся й подразнень Fur Ingrown Concentrate, 14 мл

Цена 900 грн.

Вартість на сайті виробника 32 USD (1300 грн.)

Акуратно позбудьтеся подразнень, бугорків і пігментації на тілі. Разом це повністю натуральна олія та текстурована рукавиця для пальців заспокоюють подразнення й усувають врослі клітини, унаслідок чого пори стають чистими та гладкими навіть на на найчутливішій шкірі.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ

точечно
використовувати скрізь, де ви схильні до почервоніння або подразнення, наприклад, на пахвах, лобовій зоні, ногах, бровах, губах і підборідді.
у душі використовуйте вареницю для пальців (відбувається в коробці з концентратом для волосся, що вросле) для відлущування, приділяючи особливу увагу волоссю, що вросле або областях, які, як ви знаєте, потребують додаткового відлущування.
не приймаючи душ, нанесіть кілька крапель концентрату врослого волосся на врослі зони, нерівності, подразнення від бритви або подразнену шкіру.
ми рекомендуємо використовувати пальцеву рукавицю для відлущування приблизно 3-5 разів на тиждень і використовувати концентрат врослого волосся стільки разів, скільки необхідно — ви можете використовувати його або для лікування плям, які вже з'явилися, або якщо у вас надчутлива шкіра, схильна до нерівностей, щоденне використання може бути найкращим профілактичним засобом.
нанесіть кілька крапель на місця, які здаються особливо грубими або сверблять, для пом'якшення шкіри та гладкішої текстури.
ОСНОВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Кокосова олія: глибоко проникає у волосяні фолікули, усуваючи сухість і прискорюючи процес загоєння шкіри, пом'якшуючи вросле волосся, щоб воно могли легко вислизати зі шкіри.

Олія чайного дерева: ефірна олія з потужною протимікробною дією, яка усуває надлишки шкірного сала в порах, запобігає вростанню та прискорює процес загоєння шкіри.

Олія таману: антимікробна олія, отримана з горіха таману, багата на зволожувальні омега-жирні кислоти й антиоксиданти, які пом'якшують шкіру та сприяють росту нових здорових клітин.

Екстракт ромашки: природний антиоксидант, який заспокоює шкіру та знімає почервоніння. Один із найстаріших відомих засобів від подразненої шкіри.

Без фталатів, парабенів, силіконів, штучних барвників і ароматизаторів. Без глютену та веганський. Докладніше:

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?