Всі категорії
Додати товар

Сироватка відлущувальна з гліколевою кислотою sunday riley good genes glycolic acid (15 мл)

880 грн

розпродаж до 11 Травень

616 грн
Опис

Самостійність у Великобританії повнорозмірного засобу 85 фунтів (приблизно 4200 грн)

В наличии 15 мл (половина полноразмера)

Чиста гліколева кислота глибоко відлущує і відновлює тьмяну та пошкоджену сонцем шкіру для помітно сяйного, здорового кольору обличчя.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ: Сироватка Good Genes Glycolic Acid Treatment містить надчисту гліколеву кислоту, щоб оживити тьмяну, втомлену та пошкоджену сонцем шкіру, без шкоди для того, що для вас найбільше: безпеку, якість і швидкий результат. Сироватка Good Genes Sunday Riley проникає вглиб шкіри за допомогою крихітних молекул гліколевої кислоти, щоб очистити забруднені пори та відновити пошкоджену сонцем, втомлену або тьмяну шкіру. За допомогою всього одного застосування шкіра набуває миттєвого сяйва та чистоти. Збалансований екстракт ферментованої опунції ідеально підходить для чутливої шкіри, заспокоює та вирівнює колір обличчя, а екстракт лемонграсу ефективно очищає шкіру.

Не містить сульфатів, парабенів, глютену, сої та фталатів.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ: Наносити сироватку Good Genes Glycolic Acid Treatment Sunday Riley на чисту шкіру як сироватку, що відлущує, вранці або ввечері.

Заходи безпеки: Використовуйте тільки за призначенням. Уникайте контакту з очима.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО СОНЦЕ: Цей продукт містить альфа-гідроксикислота (AHA), яка може підвищити чутливість вашої шкіри до сонця й, зокрема, можливість засмаги. Використовуйте сонцезахисний крем і обмежуйте перебування на сонці під час використання цього продукту та впродовж тижня після нього.

Основні компоненти:

Гліколева кислота має найменші молекули з усіх АНА-кислот, що означає, що вона проникає глибше в шкіру, ніж інші АНА-кислоти. У зв'язку з цим гліколева кислота ідеально підходить для глибшого відлущування поверхні, створення рівномірного рельєфу шкіри та звуження пор. Під час розчинення та видалення відмерлих клітин шкіри та надлишку себуму ознаки тьмяної шкіри та застою ліквідуються. Дрібні зморшки та тонки лінії помітно згладжуються. Сироватки та крему краще проникатимуть у шкіру після застосування Good Genes Sunday Riley Glycolic Acid Treatment.

Лактат калію: молочна кислота забезпечує рівномірне та м'яке відлущування, одночасно підвищуючи рівень гідратації.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?