Всі категорії
Додати товар

Олійка для обличчя, що відновлює структуру шкіри la mer the renewal oil 30 ml

1690 грн
Опис

La Mer The Renewal Oil – це двофазний еліксир, який поєднує в собі Miracle Broth™ та активні інгредієнти з морських джерел, викликаючи хвилю активності та наповнюючи шкіру молодістю. Покращується вироблення колагену, допомагаючи пом'якшити вид вікових ліній і зморшок, що з'являються, помітно зміцнюючи шкіру. З кожним днем ​​природний бар'єр шкіри стає більш пружним. Miracle Broth активізує процес відновлення шкіри. М'яка та ультра-гладка шкіра сяє новою життєвою силою. Ароматна та заспокійлива олія Renewal Oil збагачує шкіру скрізь, де її наносять, створюючи можливість для нескінченних індивідуальних ритуалів догляду за шкірою.

Оновлюючий унікальний фермент підвищує вироблення колагену, що скорочує вікові та мімічні зморшки. Комплекс активних морських водоростей наповнює шкіру енергією для зміцнення бар'єру та боротьби з ознаками старіння. Концентрат лаймового чаю – потужна доза нашого ексклюзивного антиоксиданту, який у поєднанні з іншими антиоксидантами нейтралізує вільні радикали та допомагає запобігти передчасному старінню шкіри.

Спосіб застосування.

Злегка струсіть, щоб активувати. Наносите 3-5 крапель на обличчя та шию вранці та ввечері. Втирайте цю поживну формулу у волосся, кутикулу та сухі ділянки тіла при необхідності.

Насолоджуйтесь продуктом преміум-класу та відновлюйте красу та молодість.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?