Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Олія насіння таману•tamanu seed oil•15ml

240 грн
Опис

Олія таману – містить ліпіди, протизапальний агент, жирні кислоти і природний антибіотик.
Вона дає потужний загоювальний ефект, який підтверджений десятками наукових досліджень.
Під дією олії таману вщухає біль, швидко й безслідно зникають подряпини, ранки і тріщини. Таману знімає свербіння й запалення при герпесі, відновлює шкіру після сонячних опіків і укусів комах, розгладжує навіть старі рубці, шрами й розтяжки, вирівнює шкірний рельєф.
Ми рекомендуємо використовувати її локально, на місця з висипаннями, подразненнями або на зони з підвищеною чутливістю, обвітрені, ушкоджені ділянки шкіри. Далі напишемо кілька варіантів, з якими компонентами та засобами ми рекомендуємо поєднувати олія таману для різних потреб шкіри.

Важливо! Олія таману має насичений зелений колір та рідку текстуру, яка при низьких температурах може ставати густішою, це нормальний стан олії. Нерафінована олія таману має характерний аромат, він дещо трав’яний, смолянистий, ми б віднесли його до “лікувальних”, але він досить легкий і при нанесенні локально він досить швидко зникає.

Варіанти використання олії таману та поєднання її в догляді з іншими засобами JM Cosmetics:

При активному герпесі – наносити точково (зручно за допомогою ватної палички, 3-4рна день, або на ніч, не змивати)
При запаленні суглобів, болях в спині, колінах, після занять спортом – наносити масажними рухами, можна змішати частину масла таману з олією коноплі та 1-2 краплями ефірної олії лаванди – ця суміш добре розслаблює, заспокоює, знімає запалення
Локально для боротьби з вугрями – змішати олію таману з 1-2 краплями ефірної олії чайного дерева, наносити за допомогою ватної палички на ніч
Для догляду за шкірою з рубцями, шрамами, слідами від постакне, обвітреною та пошкодженою шкірою – щоденно наносити масажними рухами (краще всього на ніч)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user193557
user193557
Київ
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?