Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання з саліциловою кислотою для проблемної шкіри cosrx salicylic acid...

450 грн
Опис

Пінка для вмивання з саліциловою кислотою для проблемної шкіри COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser ефективно очищає шкіру, виштовхуючи з пір забруднення, видаляючи надлишки шкірного себума й омертвілі клітини. Завдяки саліциловій кислоті в складі покращує стан проблемної шкіри, допомагаючи вилікувати запалення і захищаючи від їхнього повторного розвитку. Незважаючи на наявність потужних протизапальних компонентів у складі, пінка не пересушує шкіру і не провокує її зневоднення.

Компоненти пінки для вмивання:

Саліцилова кислота (0,5%) діє в сальних протоках, розчиняючи зв'язки між відмерлими клітинами епідемісу і посилюючи їхнє відлущування. Знімає запалення, має кератолітичні властивості. Відмінно знезаражує, сприяючи лікуванню акне. Прискорює оновлення клітин. Підсушує запалення, знімає почервоніння.

Олія чайного дерева є ефективним антисептиком, чинить протигрибковий, бактерицидний і противірусний ефект, знімає запалення, запобігає розвитку нових, підсушує, ідеально підходить для догляду за жирною, комбінованою і проблемною шкірою.

Гідролат кори білої верби нормалізує вироблення шкірного себума, звужує пори, стимулює оновлення клітин, очищає шкіру від відмерлих клітин, покращує стан шкіри і колір обличчя. Кондиціонує і відновлює бар'єрні функції шкіри.

Фермент сахароміцетів (дріжджових грибків) сповільнюють процеси старіння шкіри, підвищують її пружність і еластичність, розгладжують зморшки.

Екстракт криптомерії є антибактеріальним компонентом, лікує запалення і запобігає розвитку нових.

Екстракт лотоса містить вітамін С, нуфарин, нелумбін, арменавін і мінеральні сполуки. Екстракт благотворно позначається на стані шкіри, що в'яне, живлячи, підвищуючи її еластичність, пружність, посилюючи регенерацію і відновлюючи цілісність шкірних тканин.

Екстракт сосни болотної є антисептиком.

Екстракт в'яза Давида чинить протизапальну, зволожувальну дію, відновлює захисні функції. Ефективний як "омолоджувальний" компонент і під час лікування акне.

Екстракт примули вечірньої чинить протизапальну дію, знімає почервоніння, робить шкіру оксамитовою.

Підходить для всіх типів шкіри, включно з чутливою. Особливо рекомендується для комбінованої, жирної та проблемної.

Спосіб застосування: Спіньте у вологих руках невелику кількість засобу. М'яко помасажуйте піною, що утворилася, шкіру обличчя, потім змийте прохолодною водою.

150мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?