Всі категорії
Додати товар

Frudia pore control green grape scrub cleansing foam 145ml скраб пенка с виноградом

209 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

299 грн
Опис

Вік: 18+
Призначення: очищення, пілінг, себорегуляція, пом'якшення, зволоження
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Тип шкіри: жирна, комбінована
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Об'єм: 145ml
Отримане з фруктів

Dust ZeroTM — захист від забруднень — зняття стресу

Dustzero Complex (SC) - II

Frudia Green Grape Pore Control Scrub Cleansing Foam Себорегулювальна скраб-пінка з екстрактом зеленого винограду

Багатофункціональна очисна пінка-скраб 2 в 1. Засіб не тільки швидко видаляє забруднення зі шкіри, але й допомагає відполірувати її, регулюючи роботу сальних залоз і чинячи себорегулювальну дію. Також пінка допоможе мінімізувати розмір пор, зробити їх менш помітними, скоротити кількість чорних і білих крапок у Т-зоні та запобігти появі жирного блиску шкіри.

Виноград з екологічно чистої ферми біля Ічона — очищає пори та шкіру від забруднень, шкірного жиру, має протизапальну та ранозагоювальну дію. Для створення засобу використовується екстракт із насіння, шкірки та м'якоті зеленого винограду, який надзвичайно багатий на таніни, хлорофіло та флавоноїди. Завдяки своєму хімічному складу, виноград допомагає боротися з вадами шкіри.

AHA-кислоти (пальмітова, стеаринова, міристинова) — допомагають видалити ороговілі клітини шкіри, вирівнюють її поверхню та колір. Шкіра швидше оновлюється, має свіжий, пружний і відпочилий вигляд.

Евкаліпта листя екстракт надає потужну бактерицидну дію.

Марокканська лавова глина — абсорбує надлишки шкірного жиру, глибоко очищає пори, призводить шкіру в тонус.

Комплекс натуральних олій (олія насіння винограду, олія абрикосової кісточки, олія насіння манго, олія насіння томата) — надають ранозагоювальну та зм'якшують шкіру та підтримують здоровий рівень зволоження.

Засіб має незвичайну текстуру та приємний аромат винограду. Ніжний крем зі скрабувальними частинками в тюбику під час зіткнення з водою перетворюється на густу пінку, яка глибоко та дбайливо очищає пори від забруднень і має ексфоліювальну дію. Використання: нанести на вологе обличчя, ніжно масажувати та змити теплою водою. Об'єм: 145 мл.

ВІДМІВИ:
Пінка мені дуже сподобалася. Приємний виноградний аромат пінки не нав'язливий, сама пінка добре очищає шкіру та змиває навіть стійкий макіяж. Скрабувальних частинок небагато, тому можна використовувати його щодня, не пошкоджуючи коду. Загалом справила позитивне перше враження.

Паковання — тубік досить великого розміру. Як і вся ця серія має запах виноградного желе. Це пінка-скраб і в текстурі є скрабувальні частинки. Вони ніяк не травмують шкіру, м'яко очищають, не залишаючи стягнутості. Підійде для використання в літній період. Підійде для чутливої шкіри. Сам продукт дуже ніжний, має економну витрату.

Інгредієнти
Вода, гліцерин, сорбітол, пальмітинова кислота, стеаринова кислота, міристинова кислота, лауринова кислота, гідроксид калію, кокамідопропілбетаїн, ПЕГ-32, сорбітан оліват, гліцеріл стеарат, порошок із кісточок винограду, мікрокристалічна целюлоза, ПЕГ-100 стеарат, хлорид натрію, екстракт винограду (Vitis vinifera), марокканська лава, бутиленгліколь, кококаприлат/калат, олія з виноградних кісточок (Vitis vinifera), олія з кісточок абрикоса (Prunus armeniaca), олія насіння томата (solanum lycosicum), олія насіння граната (Punica granatum), олія з кісточок манго (Mangifera indica), олія кісточок грейпфрута (Citrus paradisi), екстракт листя евкаліпта кулястого (Eucalyptus globulus), екстракт листя кипариси тупистого (Chamaecyparis obtusa), екстракт бамбука (Bambusa vulgaris), токоферол, двонатрієва ЕДТК, хлорфенезин, 1,2-гексаендіол, феноксиетанол, запашник.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?