Всі категорії
Додати товар

Frudia citrus brightening micro cleansing foam 145 ml освітлювальна пінка, що надає сяйва шкірі

209 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

299 грн
Опис

Вік: 18+
Призначення: для сяйва, освітлення, живлення, проти пігментних плям
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Об'єм: 145ml
Отримане з фруктів
Dust ZeroTM — захист від забруднень — зняття стресу
Dustzero Complex (SC) -II

З віком на шкірі обличчя виникають пігментні плями. Причини їх виникнення безліч: генетична схильність, гормони, вплив погодних умов і ультрафіолетових променів. Плями від акне теж не прикрашають будь-яку дівчину. Допомогти з розв'язанням цієї проблеми може Brightening Citrus Micro Cleansing Foam від бренда Frudia. Ця піна для вмивання підійде для щоденного використання й очистить вашу шкіру. Формула цього засобу містить вітамін С, який бореться з пігментацією й бадьорить шкіру. Відчуйте заряд енергії й бадьорості вже з першого застосування.

Особенности Brightening Citrus Micro Cleansing Foam от Frudia:

- вибілює шкіру та вирівнює її тон;
- гель перетворюється на очисну піну, яка розчиняє забруднення й вимиває надлишки себуму;
- приємний і свіжий аромат цитруса;
- пом'якшує й надає здорового блиску;
- живить корисними мікроелементами;
- стильна матова туба, не вислизає з рук;
- глибоко очищає пори;
- готує шкіру до подальших процедур з догляду;
- робить шкіру пружною та підвищує еластичність;
- містить екстракти мандарина, евкаліпта та листя бамбука;
— формула збагачена оліями томатів, насіння винограду, абрикосових кісточок і манго.

Рекомендації щодо застосування
Нанесіть необхідну кількість на обличчя й ретельно помасажуйте. Після цього вмийтеся водою.
Інгредієнти
Вода, міристинова кислота, гліцерин, гідроксид калію, пальмітинова кислота, стеаринова кислота, полікватерніум-39, лауринова кислота, гліколь дистеарат, сорбітан оліват, ПЕГ-32, гліцеріл стеарат, ПЕГ-100 стеарат, екстракт цедри мандарину унію (Citrus unshiu), бутиленгліколь, кококаприлат/калат, олія з виноградних кісточок (Vitis vinifera), олія з кісточок абрикоса (Prunus armeniaca), екстракт перлів, олія насіння томата (solanum lycopersum), олія насіння граната (Punica granatum), олія з кісточок манго (Mangifera indica), олія кісточок грейпфрута (Citrus paradisi), екстракт листя евкаліпта кулястого (Eucalyptus globulus), екстракт листя кипарисику тупистого (Chamaecyparis obtusa), екстракт бамбука (Bambusa vulgaris), токоферол, двонатрієва ЕДТК, 1,2-гександіол, феноксиетанол, хлорфенезин, запашник.

відгуки:
Одна з найкращих пінок для вмивання! Запах дуже приємний, цитрусовий, бадьорий. Консистенція густа, добре піниться. Досить горошини, щоб умитися, попередньо збийте пінку в руках. Чудово очищає, зволожує, робить шкіру пружною, трохи вибілює, абсолютно не стягує. Беру не вперше, просто в захваті і від умивальників, і від тоніків із кремами. Дуже приємні запахи у всіх лінійках цього бренда, гарний склад, економна витрата засобів, якість супер, шкіра прямого балдею. Жодної алергії, подразнення або дискомфорту.

Паковання досить зручне, розмір тюбика 145 мл.- має вистачити надовго. Склад умивалки натуральний. Запах дуже приємний,фруктово-лимонний. За консистенцією схожий на крем, але милоться дуже добре, надо зовсім небагато. Миє ретельно,прям до скрипу, не стягує шкіру. Пізнаю, що користь для шкіри після цього засобу очевидна. Мій вік 44 роки, шкіра жирна та комбінована, мне умивалка дуже прийшла.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?