Всі категорії
Додати товар

Isntree mugwort calming powder wash ензимна пудра з полином

35 грн
Опис

1 шт - 35 грн
Упаковка на 25 шт - 830 грн

Ензимна пудра з полином для проблемної шкіри Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash м’яко і делікатно відлущує ороговілий шар епідермісу, прискорює процеси регенерації та пом’якшує шкіру.

Пудра ефективно очищає пори від забруднення, розчиняє комедони, чинить антибактеріальну та заспокійливу дію.

Ензими папайї і морська сіль ніжно полірують шкіру, що огрубіла, і активізує процеси оновлення, сприяють загоєнню запалень і покращує колір шкіри. Подрібнений порошок полину має антибактеріальну та знезаражуючу дію, глибоко очищає пори та розчиняє жирові пробки. Легка герметична упаковка, розрахована на одне застосування, дозволяє брати пудру з собою в поїздки і на дачу.

Активні компоненти:

- морська сіль – сприяє поліпшенню обміну речовин, ущільненню шкіри та її розгладжуванню, має протизапальну та антимікробну дію, очищає, освіжає та зволожує шкіру;

- пудра листя полину – має бактерицидну, антисептичну, протизапальну дію. Нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, лікує акне;

- папаїн – м’який відлущуючий компонент, що отримується із соку папаї, природно очищає пори, має освітлюючий ефект, за рахунок чого вирівнює загальний тон шкіри і покращує колір обличчя.
- алантоїн – пом’якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Спосіб застосування:

Змішайте в долоні невелику кількість води та пудри до прояву піни. Нанесіть на шкіру та зробіть легкий масаж круговими рухами. Ретельно змийте залишки засобу водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 8мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?