Всі категорії
Додати товар

Ензимна пілінг-скатка з абрикосом beauty of joseon

490 грн
Опис

Ензимна пілінг-скатка з абрикосом від бренду Beauty Of Joseon

👉Натуральні ферменти з абрикосів та екстрактів плодів яблука у складі пілінг гелю чудово видаляють омертвілі клітини шкіри, що викликають тьмяний колір обличчя, а також видаляє надлишок шкірного сала та бруду у порах.

🍑Ензими з абрикосу виконують стимуляцію, прискорення обмінних процесів шкіри та механізмів регенерації на клітинному рівні, відновлення її енергетичного балансу та захисної функції, доставку та повне розщеплення поживних речовин у шарах шкіри.
🍑Екстракт абрикоса має поживні та пом’якшувальні властивості, має тонізуючу дію, сприяє відновленню клітин шкіри, відрізняється високим вмістом дубильних та ароматичних речовин, мікроелементів, мінеральних речовин, таких як магній, кальцій, фосфор, залізо, а також вітамінів С, Р, В1, В2. , В15, провітаміну А. Екстракт яблуні діє як потужний протизапальний та заспокійливий засіб, а також використовується як освітлювальний агент.
🍑Екстракт яблуні діє як потужний протизапальний і заспокійливий засіб, а також використовується як освітлювальний агент.

🧴Об’єм: 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?