Всі категорії
Додати товар

Очищаюча заспокійлива пінка з азелаїновою кислотою для чутливої шкіри bebak pharma,...

599 грн
Опис

Розроблена ексклюзивно для чутливої шкіри, м’яка пінка BEBAK допоможе відновити шкірний бар’єр завдяки вмісту церамідів і пантенолу, а також підвищити рівень зволоження та еластичність шкіри за допомогою 8 різних типів гіалуронової кислоти, здатних проникати в найглибші шари епідермісу. Азелаїнова кислота у складі продукту ретельно очищає пори. Пінка забезпечує тривале зволоження.

Активні інгредієнти: 1% пантенолу, азелаїнова кислота, 8 типів гіалуронової кислоти, цераміди.

Пантенол живить клітини та підтримує красу шкіри. Він зміцнює шкірний бар’єр і утримує вологу, одночасно допомагаючи омолодити та оновити клітини епідермісу. Більш того, пантенол відновлює природну вологість шкіри, завдяки чому покращується еластичність шкіри, а обличчя розгладжується.

Азелаїнова кислота протистоїть вільним радикалам, що викликають запалення. Вона добре заспокоює шкіру, зменшує почервоніння, вирівнює тон. Крім того, цей компонент відіграє важливу роль у пригніченні ферменту тирозиназа, який викликає гіперпігментацію або темні плями на шкірі.

Пінка підходить для всіх типів шкіри, у тому числі й для чутливої. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Країна виробництва ТУРЕЧЧИНА
Застосування Для зовнішнього використання вичавити достатню кількість пінки на долоні за допомогою дозатора. Делікатно нанести на шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей, промасажувати ніжними круговими рухами. Змити великою кількістю води. Підходить для денного та нічного догляду

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?