Всі категорії
Додати товар

Відлущувальний засіб із кислотами для очищення shasta aha acid wash exfoliating aha...

740 грн

розпродаж до 11 Травень

518 грн
Опис

50 мл

Щоденна очисна підтримка поєднується з перевагами оновлення поверхні.

Це очищувальний засіб, що очищає шкіру, що відлущує, швидко видаляє забруднення й накопичення, забезпечуючи водночас потужні відлущувальні властивості, помітно пом'якшуючи та розгладжуючи шкіру під час кожного очищення. Завдяки потужній 5%-ній суміші AHA, натуральним фруктовим ферментам і зволожувальним рослинним оліям Shasta м'яко покращує колір обличчя, не позбавляючи його необхідної вологи, роблячи його помітно рівним і освітленим.

- Підходить для всіх типів і відтінків шкіри
- М'яко очищає, не знімаючи плівку
- Помітно покращує зовнішній вигляд нерівного тону, текстури та пігментації шкіри
- Мінімізує появу розширених пор

5% суміш AHA (гліколева, молочна, мигдальна, винна та лимонна кислоти)

Ці хімічні ексфоліанти, потужні альфа-гідроксикислети, містять водорозчинні молекули меншого розміру, які впливають на поверхню, розчиняючи забруднення й розгладжуючи нерівну текстуру, покращуючи яскравість і чистоту.

Екстракт австралійської ікри та лайма

Містить натуральні фруктові кислоти та ферменти, які допомагають м'яко освітлити нерівний тон шкіри, помітно покращуючи текстуру та гладкість шкіри.

Сік листя алое вера

Багаті на поживні речовини, вітаміни й антиоксиданти, природні антимікробні властивості роблять їх ідеальними для проблемної, запальної та проблемної шкіри.

Олія насіння шипшини

Регенеративна та освітлювальна олія, що містить необхідні вітаміни, антиоксиданти та природні протизапальні властивості, які покращують нерівний тон шкіри.

Як використовувати

Ранок або вечір: масажуйте вологу шкіру обличчя, шиї та грудей повільними круговими рухами впродовж не менш ніж 30 секунд. Промийте теплою водою та висушіть. Потім нанесіть Utopia Microflora, крем-подушку Grand Amino та сонцезахисний крем Solar Daily Mineral Sunscreen Broad Spectrum SPF 30 (AM).

Визнання пор: ви не зовсім готові до використання сироватки або маски для хімічного відлущування? Вмикання кислот у етап очищення — чудовий початок — почніть із використання через день і спробуйте залишити його на 2-3 хвилини як маску, що поєднує очисний засіб, перш ніж ви будете готові до чогось типу багатокислотної маски Kosi.

Попередження: тільки для зовнішнього використання. Уникайте прямого контакту з очима.

Попередження про сонячні опіки: цей продукт містить альфа-гідроксикислота (AHA), яка може підвищити чутливість вашої шкіри до сонця й, зокрема, можливість сонячних опіків. У разі подразнення негайно припиніть використання і зверніться до лікаря. Використовуйте сонцезахисний крем щодня після нанесення AHA упродовж тижня. Контакт продукту зі шкірою має бути обмеженою частоти та тривалості.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?