Всі категорії
Додати товар

Ензимна пудра usolab soft oatmeal enzyme powder wash - 50 г

700 грн
Опис

Очищаюча ензимна пудра для делікатного пілінгу. М'яко видаляє зі шкіри забруднення, відлущує відмерлі клітини, вирівнює мікрорельєф, освітлює застійні та пігментні плями, та освіжає колір. Ефективно очищає пори від себуму та інших забруднень, стимулює оновлення клітин та відновлює мікробіом шкіри. Продукт розгладжує, пом'якшує та делікатно полірує, не ушкоджує захисний бар'єр та не провокує трансепідермальну втрату вологи. Забезпечує гладкість та рівну текстуру шкірі, допомагає боротися з гіперкератозом, комедонами та тьмяністю. У складі відсутні активи з дратівливим потенціалом, що не залишають після стягнутості та пересушеності, тому пудру можна використовувати навіть власникам чутливої шкіри. USOLAB Soft Oatmeal Enzyme Powder Wash представлений у вигляді пудри дрібного помелу з однорідними дрібними частинками. Без запаху. При додаванні води добре піниться й утворює повітряну піну.

Активні компоненти:
Папаїн – м'яко відлущує ороговілі частинки епідермісу та інтенсивно очищає пори від забруднень, сприяє регенерації, усуває запалення, сприяє загоєнню тріщин та пошкоджень. Освітлює ластовиння та пігментацію. Сприяє дренажу рідини та стимулює клітинний метаболізм.
Кремній – сприяє процесу синтезу еластину, колагену та глікозаміногліканів, до яких належить гіалуронова кислота, що своєю чергою зберігає пружність та еластичність тканин.
Вівсяна мука дрібного помелу - механічний ексфоліант, стимулює клітинне дихання, утримує вологу в епідермісі, вирівнює загальний рельєф шкіри.
Спосіб застосування:
Невелику кількість засобу спінити вологими долонями, отриманою піною делікатно помасажувати шкіру обличчя круговими рухами, після чого сполоснути теплою водою. Уникати потрапляння на область довкола очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?