Всі категорії
Додати товар

Мигдальний пілінг simildiet дмае

750 грн
Опис

Peeling Mandelico Хімічний пілінг Мигдальний + ДМАЄ SIMILDIET
Розпив 10 мл

Комплексний препарат для поверхневого хімічного пілінгу. Основний компонент - мигдальна кислота - відноситься до групи альфа-гідроксикислот. Мигдальна кислота цікава своєю двоїстою природою на шкіру, що зумовлено особливостями хімічної формули. З одного боку, як АНА-кислота вона надає на шкіру дію, аналогічну гліколевій кислоті, а з іншого – її хімічна структура аналогічна деяким антибіотикам, тому вона має білі виражену протизапальну та антибактеріальну активність.

Peeling Mandelico Хімічний пілінг Мигдальний + ДМАЄ SIMILDIET

склад: 50% мигдальна кислота 2% DMAE pH 2,46 Peeling Mandelico Хімічний пілінг Мигдальний + ДМАЄ SIMILDIET

властивості: Ліфтинговий ефект, зволоження, регенерація шкіри, корекція гіперкератозу, неоколагеногенез, стимуляція синтезу глюказамінкліканів. Peeling Mandelico Хімічний пілінг Мигдальний + ДМАЄ SIMILDIET показання: Шкіра з ослабленим тургором, фотостаріння, чутліва шкіра.

Ретельно очистити шкіру, видалити залишки макіяжу за допомогою знежирюючого засобу. Поступово нанести пілінговий розчин на обличчя, шию і декольте, особливо приділяючи увагу проблемним зонам. Час експозиції – до появи гіперемії. Нейтралізувати холодною водою. Промокнути шкіру паперовим рушником. Нанести крем, що відновлює.

Курс процедур: рекомендується проводити процедуру один раз на 10-15 днів.

Розпив 10 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Об'єм:
10 мл
Призначення:
Зволоження

Схожі товари