Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна сироватка hydrating serum byoma

500 грн
Опис

15 мл

Ця надлегка зволожувальна сироватка для обличчя збагачена зволожувальними компонентами, які роблять шкіру пружною, сяйливою та зміцнюють щоденну бар'єрну функцію шкіри.

Завдяки нашому унікальному комплексу трицерамідів, що підвищує бар'єрний потенціал (цераміди, холестерин, жирні кислоти) у поєднанні з потужною парою сквалану та гліцерину (для заповнення рівня вологи в шкірі), забезпечується миттєве зволоження з тривалими результатами. Трансепідермальна втрата води (TEWL), почервоніння, сухість і лущення зведені до мінімуму, що забезпечує більш щасливе та здорове щоденне функціонування шкіри. Шкіра миттєво стає гладкою, м'якою й насиченою.

Дерматологи протестували та схвалили веганський догляд за шкірою, що не містить олій, некомедогенний, без спирту та запашників.

'- Легка зволожувальна сироватка для обличчя, що надає пружного та вологого вигляду.

— Забезпечує приплив гідратації та мінімізує втрату води в шкірі.

— Унікальний трицерамідний комплекс для підтримки здоров'я шкірного бар'єра

– Зволожувальні гліцерин і сквалан для поповнення рівня вологи.

— Засоби для догляду за шкірою протестовані та схвалені дерматологами.

- Без спирту й ароматизаторів

– Веганський і без жорстокості

Трицерамідний комплекс

Ретельно досліджений комплекс трицерамідів BYOMA призначений для імітації та поповнення незамінних ліпідів, що містяться в шкірі. Містить 3 ключові компоненти рогового шару — кераміди, холестерин і жирні кислоти — для відновлення шкірного бар'єра та природного рівня вологості, забезпечуючи найкраще функціонування шкіри щодня.

+ Сквалан

+Гліцерин

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?