Всі категорії
Додати товар

Фруктовий скраб для обличчя banna ананас з колагеном і вітаміном е, 100 мл

305 грн -2% 299 грн
Опис

Ананас містить багато фруктових кислот, які глибоко очищають шкіру, усуваючи жирний блиск, чорні цятки і запальні процеси. Велика кількість антиоксидантів не тільки захищає від УФ променів, але і допомагає підвищити пружність шкіри, прискорити синтез колагену і гіалуронової кислоти, які необхідні для природного розгладження зморшок. Ананас чудово справляється і з вирівнюванням тону обличчя, поступово усуваючи пігментні плями і невеликі шрами.

Скраб має дуже ніжну структуру, яка сприяє м'якому, але глибокому очищенню, підсилює кровопостачання клітин, тонізує. Наявність вітаміну Е і колагену підсилює омолоджуючий ефект, дозволяючи швидко підтягти овал обличчя, вирівняти рельєф його поверхні, усунути сухість і лущення, а пудра з шкаралупи волоського горіха істотно прискорює регенерацію, вбиваючи шкідливі бактерії.

Скрабуючий ефект засобу досягається завдяки подрібненій шкірці волоського горіха і меленої кави. Вони діють досить делікатно і не дряпають шкіру. А колаген і вітамін Е в складі скрабу пом'якшують і розгладжують шкіру. Тропічні ароматні засоби BANNA піднімуть вам настрій в процесі використання.

Дія:

-Ефективно видаляє відмерлі клітини шкіри разом із залишками жиру і забруднень з поверхні шкіри.
-Зберігає природний рівень вологості шкіри, стимулює оновлення клітин.
-Мікромасаж сприяє підвищенню пружності шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість скрабу на вологу, очищену шкіру обличчя. Помасажуйте кілька хвилин, потім змийте теплою водою. Використовуйте 2 - 3 рази на тиждень при комбінованій і жирній шкірі, 1 - 2 рази на тиждень - при сухій і нормальній.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Всі типи
Призначення:
Антиакне Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?