Всі категорії
Додати товар

Незмивний кислотний пілінг для обличчя kate somerville liquid exfolikate triple acid...

530 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Незмивний кислотний пілінг для обличчя Kate Somerville Liquid ExfoliKate Triple Acid Resurfacing Treatment 30 мл

‼️при транспортуванні пошкодилася картонна упаковка

Liquid ExfoliKate Triple Acid Resurfacing Treatment від Kate Somerville - кислотний пілінг, який можна використовувати щодня завдяки унікальній формулі. Особливістю засобу є його м'яка дія на шкіру, яка допомагає усунути тьмяність, вирівняти тон, звузити пори та розгладити текстуру шкіри.

Активними компонентами пілінгу стали:

10% потрійний комплекс кислот - гліколева, яблучна та молочна кислоти, які ефективно відлущують омертвілі клітини, надаючи шкірі свіжого та молодого вигляду.
Фітинова кислота з ферментами гарбуза, папайї та ананаса – допомагає посилити процес ексфоліації для більш сяючої шкіри.
Екстракти ладану, меду та чаю – допомагають пом'якшити та заспокоїти шкіру.
Вже після першого використання 100% користувачів відзначили звуження пір та зменшення чорних точок. Через 7 днів регулярного використання ці показники залишилися на високому рівні, а до них додалися підтвердження більш гладкої, рівної та еластичної шкіри, скорочення кількості запалень та комедонів, а також вирівнювання тону обличчя.

М'який, але дуже ефективний вплив пілінгу на шкіру дозволить вам швидко привести її в порядок, позбутися основних недоліків, активувати процеси природного оновлення в клітинах. Пілінг підійде для всіх типів шкіри, але буде особливо актуальним для жирної, комбінованої та нормальної.

Спосіб застосування:

Пілінг слід наносити на чисту, абсолютно суху шкіру, уникаючи області навколо очей. Дозвольте рідини вбратися, а потім використовуйте свою доглядову косметику як завжди.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Дерматокосметика Професійна Елітна
Продавець
marija888
marija888
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?