Всі категорії
Додати товар

Гель-пілінг для обличчя з рожевим алое thalia, 200 мл

213 грн
Опис

Опис товару
Гель-скатка від THALIA на основі рожевого алое та соку лимона, манго й маракуї спеціально розроблений для делікатного видалення відмерлих клітин із поверхні шкіри. На відміну від стандартних засобів для пілінгу, гель видаляє забруднення та відмерлий шар епідермісу за допомогою спеціальних скатаних часточок, при цьому не подразнюючи і не травмуючи шкіру. Завдяки своїй поживній формулі засіб насичує епідерміс вологою та гарантує оксамитову м’якість після змивання. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Читати повністю
Характеристики
Бренд
THALIA
Виробник
AKTEN
Вага
200 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести засіб на чисту шкіру та помасажувати її круговими рухами протягом однієї хвилини, після чого ретельно змити. Використовувати 1-2 рази на тиждень.
Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Тримати подалі від джерел тепла та сонячного світла. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, карбомер, денатурований спирт, цетримонію хлорид, полісорбат 20, пропіленгліколь, феноксиетанол, гліцерет-26, гліцерин, сік листя алое вера, віддушка, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, ніацинамід, тридецет-9, етилгексилгліцерин, молочна кислота, сік лимона, гліколева кислота, сік індійського манго, лимонна кислота, сік плодів пасифлори (маракуї), сорбат калію, бензоат натрію, бензилсаліцилат, CI 14720 (кислотно-червоний 14).
Стать
Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Продавець
matiuh
LIVESTA
Дніпро
67% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?