Всі категорії
Додати товар

Пілінг-гель missha super aqua ultra hyalron peeling gel вирівнювання кольору обличчя, 100 мл

256 грн -6% 241 грн
Опис

Ефективний гель (пілінг-скатка) для очищення шкіри й вирівнювання кольору обличчя, 100 мл

Пілінг-скатка від корейського бренду MISSHA має гелеподібну структуру, відмінно відлущує омертвілі клітини особи і якісно виводить токсини з нашого організму. Активно очищає шкіру, при цьому дбайливо піклуючись про неї. Підходить для будь-якого типу шкіри.
До складу засобу входять, в основі своїй, фруктові кислоти.
AHA (α-гідроксильні-кислоти), куди входять молочна, яблучна, лимонна кислоти, мають протизапальну дію і мають антиоксидантну дію.
Також у складі присутній екстракт зеленого чаю, який має антибактеріальну й антиоксидантну дію. Також має протизапальний ефект і прискорює регенераційні процеси в клітинах шкіри. Крім цього, володіє захисними властивостями і покращує мікроциркуляцію на всіх рівнях вашої шкіри.
Еще в составе есть экстракт бамбука, который активно питает и увлажняет кожу, особенно сухую. Оберегает кожу от потери влаги, оказывает смягчающее действие на любой тип кожи. Помимо этого, активно укрепляет стенки сосудов и ускоряет микроциркуляцию крови. Также повышает эластичность кожи и приводит ее в тонус.
А также в составе экстракт папайи, который обладает противовоспалительным и заживляющим эффектом. Обновляет верхний слой эпидермиса и заботится о сохранении влаги в коже.
При использовании пилинга поры сужаются, а общий тон лица становится ровнее. Лицо буквально сияют свежестью.
Спосіб застосування: нанести на суху шкіру обличчя, м'яко масажуючи кілька хвилин до появи катишків. Потім вмитися проточною водою. Використовувати 2 рази в тиждень.
Об'єм: 100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?