Всі категорії
Додати товар

Гідролат іссопу від gz 1 л

301 грн

розпродаж до 10 Травень

211 грн
Опис

Квіткова ісопова вода ефективно доглядає шкіру обличчя та тіла, підвищує тонус, нормалізує функцію сальних та потових залоз, сприяє відновленню проблемної шкіри. У косметології авторитет ісопа незаперечний. Має охолоджуючу, лімфодренажну дію («cool-therapy»), чудово заспокоює шкіру.

Можна використовувати як заспокійливих компресів (ісопова вода - лавандова вода - 1:1). Усуває подразнення, набряклість, печіння, стресові реакції шкіри; ефективний при бактеріальних та аутоімунних дерматитах, мокнучій екземі. Вирівнює колір шкіри. Має ранозагоювальну і розсмоктуючу дію. Протизапальне, тонізуюче. Зміцнює волосся, використовується для лікування себореї та лупи, діє як бактерицидний, болезаспокійливий, дезодоруючий та тонізуючий засіб.
Гідролати - води, отримані шляхом конденсації пари, що пройшла через рослинний матеріал у дистиляторі. Пара, проходячи через рослинну сировину насичується природними рослинними цілющими речовинами, такими як: натуральні ефірні олії, біофлавоноїди, кислоти, та багато іншого. Рослинна сировина може бути різною: пелюстки троянд, трави, ягоди, фрукти, коріння та квіти, кора рослин, різні рослини мають різні властивості: заспокоюють або навпаки тонізують, зволожують, звужують пори, мають протизапальну, антибактеріальну дію, пом'якшують шкіру, зміцнюють волосся, регенерують.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Гідролати можна використовувати як у чистому вигляді, так і розведеними 1:2-1:3. Використовуються як для приготування кремів, масок, шампунів та іншої продукції, і у чистому вигляді замість тоніка, для вмивання замість води.
Їх можна розпорошувати на шкіру обличчя та тіла, волосся, протирати обличчя за допомогою ватного диска як тоніком, вмиватися, обполіскувати волосся, використовувати у вигляді компресів.

https://gz-store.com.ua/ua/gidrolat-issopa-1-i-5-litra-1

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна
Об'єм:
1 л
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?