Всі категорії
Додати товар

Гідролат дуба від gz 1 л

186 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

266 грн
Опис

Гідролат підходить людям із жирною шкірою, надає сильне протизапальна дія, робить шкіру матовою та пружною, сприяє звуженню пір.
Допомагає зменшити жирність волосся, допомагає при себореї, зміцнює волосся.

Гідролати - води, отримані шляхом конденсації пари, що пройшла через рослинний матеріал у дистиляторі. Пара, проходячи через рослинну сировину насичується природними рослинними цілющими речовинами, такими як: натуральні ефірні олії, біофлавоноїди, кислоти, та багато іншого. Рослинна сировина може бути різною: пелюстки троянд, трави, ягоди, фрукти, коріння та квіти, кора рослин, різні рослини мають різні властивості: заспокоюють або навпаки тонізують, зволожують, звужують пори, мають протизапальну, антибактеріальну дію, пом'якшують шкіру, зміцнюють волосся, регенерують.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Гідролати можна використовувати як у чистому вигляді, так і розведеними 1:2-1:3. Використовуються як для приготування кремів, масок, шампунів та іншої продукції, і у чистому вигляді замість тоніка, для вмивання замість води.
Їх можна розпорошувати на шкіру обличчя та тіла, волосся, протирати обличчя за допомогою ватного диска як тоніком, вмиватися, обполіскувати волосся, використовувати у вигляді компресів.

https://gz-store.com.ua/ua/gidrolat-duba-1-i-5-litra

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна
Об'єм:
1 л
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?