Всі категорії
Додати товар

Пілінг-тонік з фруктовими кислотами elizavecca hell-pore clean up aha fruit toner, 200 мл

325 грн
Опис

Засіб для щоденного догляду від південнокорейського бренду Elizavecca поєднує ефект м'якого пілінгу і тонізування шкіри. Тонер подбає про твою шкіру і особливо підійде для власників проблемної шкіри, схильної до висипів.
У складі формули є фруктові АHA-кислоти, які дбайливо завершують процес очищення шкіри, видаляють залишки забруднень та косметики. Кислоти також прискорюють регенерацію шкіри, активізують процес відновлення клітин та надають відлущувальний ефект.
Face Care Hell-Pore Clean Up Aha Fruit Toner чудово подбає про твою шкіру зсередини та зовні, допоможе освіжити та покращити її зовнішній вигляд.
Склад збагачений великою кількістю поживних екстрактів соняшника, мандарину, рису, селери, інжиру, томату та огірка, а також ніацинаміду. Кожен компонент робить свій внесок в оздоровлення та очищення шкіри. Ніацинамід добре балансує дію АHA-кислот, зволожуючи, живлячи і пом'якшуючи шкіру після дії кислот.
Рослинні екстракти надають додатковий відлущувальний та протизапальний ефект, очищають пори та перешкоджають попаданню на шкіру інфекцій та бактерій.
Безкомпромісне сяйво шкіри можливе з Face Care Hell-Pore Clean Up Aha Fruit Toner від Elizavecca. Після використання тоніка ти не відчуєш відчуття стягнутості і сухості і будеш насолоджуватися здоровою і сяючою шкірою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Продавець
natali110186
Natali110186
Супер-продавець
Бровари
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?