Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий тонер для обличчя з муцином равлика bioaqua snail repair & brightening, 130 мл.

200 грн
Опис

Відновлюючий тонер для обличчя з муцином равлика BIOAQUA Snail Repair & Brightening, 130 мл.
Відновлюючий тонер для обличчя Snail Repair & Brightening містить муцин равлики, здатний перетворити тьмяну, зневоднену і стягнуту шкіру обличчя, наповнивши її вологою і зробивши сяючою. Цей косметичний продукт просто незамінний, коли потрібно швидко привести шкіру до ладу, підготувати її до нанесення макіяжу або догляду.

Переваги тонеру для обличчя Bioaqua Snail Repair & Brightening:

- швидко вбирається. Завдяки легкій текстурі засіб не залишає на обличчі жирної плівки, може використовуватись вранці перед нанесенням макіяжу.

- працює над досконалістю шкіри комплексно, розгладжуючи зморшки, усуваючи пігментацію, вирівнюючи колір обличчя та звужуючи пори.

- підходить для постійного застосування, оскільки компоненти засобу не викликають ефект звикання і однаково ефективно діють і на 1, і на 30 день використання.

Переваги тоніка, що базуються на особливих властивостях муцину, повною мірою розкривають себе на млявій, тьмяній шкірі. Спеціальний компонент, що входить до складу, під назвою епідермальний фактор росту діє на клітини епідермісу якнайкраще, прискорюючи їх регенерацію. Такі якості косметичного продукту особливо важливі, якщо на шкірі є нерівності та недосконалості, яких би вам хотілося позбутися. Регулярне застосування тоніка робить шкіру рівною, еластичною, пружною.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?