Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий тонік для жирної та проблемної шкіри

150 грн
Опис

Тонік для жирної та комбінованої шкіри містить у своєму складі синтез і активних компонентів, які дбайливо очищають, тонізують, гасять вогнища запалення, чудово матують і оживляють поверхню шкіри. Суміш рослинних гідролатів, що входить в основу тоніка, скорочує пори, очищає шкіру, заспокоює, симує подразнення й почервоніння. Суміш екстрактів багата на фітоестрогени, вітамін С, кальцій, залізо, стимулює синтез колагену, покращує мікроциркуляцію, має сильну антиоксидантну дію, зволожує, пом'якшує та вирівнює шкіру. А також знімає запалення, освітлює пігментні плями, має чітко окреслений заспокійливий ефект, антисептичну та протизапальну дію. Гідролізат чистотілу покращує клітинний метаболізм, підвищує еластичність і пружність, зміцнює його захисні сили. Молочна кислота має відлущувальну дію, розм'якшуючи верхній шар шкіри та пробки в фолікулах, перешкоджає утворенню комедонів, сприятливо впливає на жирну шкіру. Також має антисептичну й антибактеріальну дію, має властивості антиоксиданту.

Спосіб застосування: невелику кількість продукту нанести на ватний диск і протерти попередньо очищену шкіру обличчя. Не витирати. Використовувати після видалення макіяжу або перед сном, а також вранці — за бажанням.
Склад: рослинні гідролати, екстракти для проблемної шкіри, гідролізат лічистотелу, молочна кислота, алантоїн, Д пантенол, рослинний гліцерин, еко консервант, аромакомпозиція на вибір.

Зберігати в сухому та прохолодному місці. Термін гордості: 3-4 місяці.
Економна витрата.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?