Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Зволожувальний тонік для обличчя

610 грн
Опис

Тип шкіри: для усіх типів шкіри.

Вік: універсальний.

Спосіб використання:

нанести трішки засобу на ватний диск (або розпилити на шкіру) та протерти обличчя. Тонік використовується після очищення та демакіяжу обличчя. Використовувати 2 рази на день.

Протипоказання: алергія на будь-який із компонентів засобу.

Склад:

Aqua (вода), Aloe barbadensis (Aloe) Leaf Juice (сік алое вера відновлений), Inulin, Alpha-glucan oligosaccharide (комплекс пребіотиків), Biosaccharide gum-1 (рослинний зволожувач, отриманий з кукурудзи та сої), Xylitylglucoside and anhydroxylitol and xylitol (натуральний зволожувач, отриманий з пшениці та деревини), Sorbitol (зволожувач, отриманий з цукру), Natural Moisturizing Factors (натуральний зволожувальний фактор*), Panthenol (Д-пантенол, провітамін В5), Sodium Hyaluronate (гіалуронова кислота низькомолекулярна), Methylsulphonylmethane (сірка органічна), Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid (еко–консервант**), Lavandula angustifolia (Lavender) Oil (ефірна олія лаванди).

_______________________

*Natural Moisturizing Factors – це комплекс молекул, що містяться на поверхні шкіри і відповідають за її зволоження. Він складається з амінокислот, мінералів, солей молочної кислоти, сечовини, глюкозаміну, гліцерину, органічних кислот, пептидів тощо (Urea, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Hydrolized Wheat Protein, Glycine, Lysine, etc).

**сертифікат EcoCert і COSMOS.

Термін придатності: 18 міс (3 міс після відкриття).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий