Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер insight тонізувальний для всіх типів волосся 400 мл

392 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

560 грн
Опис

Бальзам-кондиціонер тонізувальний для волосся Antioxidant Rejuvenating conditioner Insight має антиоксидантну, зм'якшувальну та поживну дію. Сприяє утриманню вологи та відновленню захисних властивостей. У разі регулярного використання волосся стає сильнішим і набуває здорового вигляду.

Біоекстракт моркви — потужний антиоксидант. Має унікальну здатність нейтралізації негативного впливу вільних радикалів. Вітамінізує, живить і зміцнює волосяні фолікули, забезпечує захист від негативного впливу довкілля.

Олія сої — живить, зміцнює й завдяки вітаміну Е має антиоксидантну дію, захищаючи волосся від шкідливого впливу зовнішнього середовища. Сприяє утриманню вологи та відновленню захисних властивостей.

Олія жожоба — це натуральний засіб, що захищає волосся від агресії довкілля. Олія обволікає волоски захисною плівкою, яка невидима для ока та добре пропускає повітря. Ця плівка не робить волосся важчим і не надає йому жирного блиску, а згладжує волосяні лусочки, відновлюючи структуру та зволожуючи волосся. Нормалізує обмін у клітинах шкіри голови, олія жожоба позбавляє лупи та стимулює ріст волосся.

Олія лісового горіха — ефективно усуває наслідки впливу агресивних чинників зовнішнього середовища (вітра, морозу, сонця), сприяє зміцненню волосся й запобігає його випаданню. У разі регулярного використання волосся стає сильнішим і набуває здорового вигляду.

У продуктах Біо косметики Insight (Інсайт) не міститься сульфатів, парабенів, силіконів, барвників, штучних ароматизаторів, олій та їх запах не викликає алергії. Наша косметика не схильна до тварин і в ній немає інгредієнтів тваринного походження. У європейських країнах розроблена ціла низка правил і норм, у суворій відповідності до яких косметика має проводитися, а також є законодавня база, що контролює дотримання цих правил і норм.

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Залишити на 3-5 хвилин. Ретельно змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 400мл
Продавець
cleve...
cleverrrrrrrrr
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари