Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер insight енергетичний для щоденного догляду за волоссям усіх типів 400 мл

357 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

510 грн
Опис

Бальзам-кондиціонер енергетичний для щоденного застосування Energizing conditioner Insight має антиоксидантну, зм'якшувальну та поживну дію. Забезпечує природне щоденне зволоження волосся. Тонізує шкіру голови, зміцнюючи волосся й надаючи йому блиск і шовковистість.

Біоекстракт лимона — використовується для тьмяного й ослабленого волосся. Тонізує шкіру голови, зміцнюючи волосся й надаючи йому живий блиск.

Абрикосова олія — до складу олії входять вітаміни А і С, вітаміни групи B, а також вітамін F в активній формі. Допомагають нормалізувати роботу сальних залоз, зволожують сухе волосся, зміцнюють, запобігають ламкості, надають йому еластичність і блиск. Запобігає появі лупи та випадання волосся.

Олія соняшника — сприяє швидкому загоєнню дрібних ран на шкірі голови, її очищенню та видаляє наліт, що накопичився на ній. З його допомогою активно зменшується кількість лупи, підвищена жирність волосся, подразнення шкіри голови та свербіж. Регулярне застосування олії надає регенерувальний ефект на пасма.

Олія зародків кукурудзи — багата на вітаміни А, F, E, а також ненасичені жирні кислоти. У ньому є лінолева кислота та лецитин, які сприяють відновленню бар'єрних функцій шкіри, має антиоксидантну, пом'якшувальну та поживну дію, ідеально підходить під час лікування сухого пошкодженого волосся.

У продуктах Біо косметики Insight (Інсайт) не міститься сульфатів, парабенів, силіконів, барвників, штучних ароматизаторів, олій та їх запах не викликає алергії. Наша косметика не схильна до тварин і в ній немає інгредієнтів тваринного походження. У європейських країнах розроблена ціла низка правил і норм, у суворій відповідності до яких косметика має проводитися, а також є законодавня база, що контролює дотримання цих правил і норм.

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Залишити на 3-5 хвилин. Ретельно змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 400мл
Продавець
cleve...
cleverrrrrrrrr
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари