Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Керамідний тонік для волосся «шик. блиск. густота »

140 грн
Опис

Не потребує змивання. Не залишає жирності, липкості або інших неприємних відчуттів. Може не підійти для тих, хто любить легкість волосся.

ВЛАСТИВОСТІ:
- надає густоту, блиск і шовковистість
- інтенсивне ЖИВЛЕННЯ і відновлення структури волосся
- захист від УФ-випромінювання і «вигорання» кольору за рахунок невидимої (і невідчутно) плівочки навколо кожного волоска
- термозахист, захист від надмірного нагрівання і пересушування
- нормалізація стану шкіри голови, зміцнення волосяних фолікул
- боротьба з січеться кінцями
- антистатичне властивість (волосся не електризується)

Висококонцентрована керамідна сироватка-спрей ідеально підійде тим, кому не вистачає густоти і шовковистості волосся. Вона робить волосся значно густіше і це відчувається відразу, з першого використання. Навіть взявши волосся в руку (вже після укладання), ви помітите, що вони стали гущі, їх начебто стає більше. Волосся стає сильним, пружнім і шовковистим, з'являється блиск, вирівнюється структура. Кераміди швидко проникають в пористу структуру пошкодженого волосся, заповнюючи порожнечі, і це дає моментальний ефект. А їх висока концентрація в сироватці, забезпечує потужну термозахист.
Керамідна сироватка позбавляє від посічених кінчиків волосся. Не відразу, поступово, але ця проблема йде. Якщо волосся січеться - підживити його керамідним засобом 5-7 разів, далі підріжте кінцівки. Можливо, такий маніпуляції потрібно кілька підходів, але це прискорить процес оздоровлення.

Розпорошити на вологі (вимиті) волосся по всій довжині 1-2 рази в тиждень. Якщо злегка обприскати коріння, це підживити і зміцнить їх.

Склад: вода дистильована, ВІО-кераміди (комплекс), кераміди рису, вітаміни, НУФ
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари