Всі категорії
Додати товар

Маска для фарбованого волосся з екстрактом граната та вітаміном е altissima color...

659 грн
Опис

Altissima Color Resist Mask - це маска, яка була повністю розроблена і створена для догляду за фарбованим волоссям. Завдяки своїй м'якій формулі та поживним інгредієнтам вона дуже добре підходить для сильно пошкодженого волосся, фарбованого волосся та волосся, що не має кольору. Має сильну відновлювальну дію на кінчики та довжину волосся, видаляючи залишки фарби, що накопичуються у волосяному стрижні. Зволожує і глибоко живить волосся. Забезпечує максимальний захист для сильного, неслухняного волосся, а також для більш стійкого кольору.

Активні інгредієнти:
Лікувальна гама спеціально розроблена, щоб додати енергії та сяйва для досягнення красивого волосся, пошкодженого фарбуванням та окисленням окислювачами.
Натуральні екстракти вишні та граната. Надає еластичності та живить.
Вітамін Е: необхідний вітамін для належного гомеостазу волосся, корисний для протидії окислювальному стресу та збільшення тривалості та блиску кольору.

Спосіб застосування: Після миття голови нанесіть маску на довжину і кінчики волосся. Для кращого розподілу засобу розтушуйте гребінцем або щіткою. Залиште на 5-10 хвилин, добре змийте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари