Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Органічне масло для догляду за волоссям.

140 грн
Опис

Про розкішне волосся, що сяє здоров’ям, мріє кожна жінка. ✨💇🏼‍♀️Однак використання всіляких хімічних препаратів для фарбування і фіксації пасом, а також застосування прасок, плойок і фенів ставить жирний хрест на бездоганному зовнішньому вигляді волосся багатьох представниць слабкої статі. ❌❌❌
Коли прекрасні локони перетворюються в якусь подобу клоччя, дуже гостро постає питання про засоби, які дозволили б виправити ситуацію і повернути волоссю колишню привабливість. ‼️І ось тоді на допомогу приходить масло для волосся «VIN hand made - Hair Oil”. ✨Масло подарує силу та блиск пошкодженому волоссю та поверне йому здоровий вигляд.
Якщо волосся сильно постраждало від хімічної завивки або фарбування, ставши ламкими, сухими і млявими, якщо волосся випадає з-за стресу або нестачі вітамінів то перед кожним миттям голови потрібно рівномірно розподіляти невелику кількість масла по всій довжині волосся (5-20 хв). Перші результати не змусять себе чекати вже через 1-2 тижні, а до кінця першого місяця лікування волосся маслом вони будуть виглядати здоровими і доглянутими.
Додаткові характеристики:
Тип волос: Для всіх типів
Призначення: Харчування

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець

Схожі товари