Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кератинова сироватка для волосся, 50мл

220 грн
Опис

Використовуючи дану сироватку, в більшості випадків, можна відмовитись від кондиціонера-ополіскувача, оскільки вона володіє єфектом кондиціювання. То ж Ви можете легко замінити нею ополіскував.
До складу сироватки входить Keratin'protect - натуральний морський кератин французького виробника, що гарантує оздоровлення та захист навіть самого пошкодженого волосся. Кератин - це природний білок, який здатний відновити ослаблене і тьмяне волосся, зробити його гладким і надати здоровий блиск. Особливо приємно, що ефект від використання протеїнів кератину помітний досить швидко. Завдяки абсолютно мікроскопічним розмірам, молекули білків кератину, проникають всередину волосся через крихітні злами, нерівності та мікротріщини, як ніби запаюючи, склеюючи їх зсередини.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Розтерти в долонях невелику кількість сироватки (розміром в декілька кавових зерен) і нанести на чисте, вологе волосся. Рівномірно розподілити, висушити звичним способом.

Склад: вода дистильована, масло органи, рослинний емульгатор, Keratin'protect, екстракти, ефірна олія іланг-іланг та лимон.
Додаткові характеристики:
Призначення: Відновлення
Призначення: Для блиску
Призначення: Для густоти
Призначення: Для обсягу
Призначення: Ламінування

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари