Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Концентрат проти втрати волосся

207 грн
Опис

Концентрат проти втрати волосся з олією чорно кмину, вітамінами В5 та В6 та зміцнюючим біоактивни фітокомплексом - це оздоровчо-профілактичний засіб, що відновлює густину та ріст волосся, зміцнює його, запобігає подальшій втраті.

Опис: Олія чорного кмину знімає запальні процеси шкіри голови, сприяє швидкому росту клітин шкіри і зміцненню волосяного мішечка, активує сплячі цибулини. Вітаміни В6 та В5 активно живлять коріння волосся, приводить в норму обмінні процеси в клітинах шкіри голови, зупиняють випадіння, збільшують густину та міць волосся. Зміцнюючий біоактивний фітокомплекс (протеїни пшениці, протеїни хмеля, протеїни сої, протеїни вівса, притеїни женьшеня) надає сили волоссю, активує процеси регенерацію та відновлює структуру волосин.

Застосування: за допомогою дозатора-спрея нанести засіб на чисте коріння волосся (не менше 50 натискань), масажувати шкіру голови 1-2 хв, залишити засіб на 1-1,5 години, змити теплою водою з м’яким шампунем, для більшого ефекту вкрити голову шапочкою для душу та полотенцем.

Для відновлення втраченого волосся застосовувати концентрат курсом в три місяці 2-3 рази на тиждень, через кожен місяці робити тритижневу перерву. Для профілактики застосовувати концентрат4-5 разів на місяць.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари