Всі категорії
Додати товар

Шовк для волосся chi silk infusion 15 мл

165 грн
Опис

Кожна жінка у світі мріє про шовковистий і здоровий блиск і атласну м'якість волосся. Шовк для волосся CHI Infra Silk Infusion відновить ваше волосся та зробить його блискучим.

Засіб винайдений найкращими професіоналами та майстрами американської лабораторії CHI. Вони винайшли революційний комплекс, в основі якого натуральний шовк. Він ідеально підійде для щоденного застосування. Допоможе надати нормальному, схильному до сухості та пошкодженому хімічними процедурами волоссю виняткову слухняність, силу та гладкість.

Дуже приємний і легкий за своєю текстурою засіб, з ексклюзивною технологією Cationic Hydrating Interlink у складі. Завдяки їй шовк швидше проникає всередину кожної волосинки. Також склад багатий протеїнами пшениці, які забезпечують миттєве відновлення структури волосся та його активне зміцнення й глибоке зволоження, водночас не перевантажуючи. Тільки легке розчісування й укладання.

Волосся стане слухнянішим та податливішим, здоровішим і доглянутішим на вигляд, стане розкішним, м'яким і гладким. Також з'явиться королівський блиск і сяйво.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
15 мл

Схожі товари