Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для волосся

220 грн
Опис

Засіб дбайливо очищає волосся і шкіру голови, живить, зміцнює, посилює ріст, відновлює й покращує структуру волосся. Гідрофільна олія — це натуральна й безпечна альтернатива шампуню або милу. Ефективно оздоровлює волосся, надає йому блиск і шовковистість. Підходить для сухого, виснаженого, пористого, пошкодженого та нормального волосся.

Олійна суміш наноситься на вологе волосся і шкіру голови. Можна змивати відразу, а можна потримати на волоссі як масочку, одягнувши на голову поліетиленову шапочку для душу, зверху можна укутати рушником. Суміш необхідно витримати на волоссі якомога довше — мінімум хвилин 20-40, за бажання, можна залишити на ніч.

Потім вимийте голову просто теплою водою, олії прекрасно змиваються, оскільки в складі Твін-80 (рослинний емульгувальний компонент на основі оливкової олії), під час зіткнення з водою перетворює суміш олій на ніжне молочко, яке ефективно очищає волосся від забруднень, токсинів, жиру та поту, і легко змивається з волосся, не залишаючи олійного сліду. Після застосування гідрофільної олії волосся чисте, зволожене, м'яке.

Склад: натуральні олії гірчична, мигдальна, оливки, лляна, жожоба, кунжутна, кокосова, реп'яхова, вітамін Е, твін-80, молочна кислота, кетон малини, екстракт розмарину та кропиви, ефірні олії лаванди, герані, іланг-ілангу

Об'єм: 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
ivolg...
IvolgaOrganics
Супер-продавець
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари