Всі категорії
Додати товар

E-keratin е-кератин відновлювальний шампунь з кератином єгипет

445 грн
Опис

HAIR CLINIC E-KERATIN REVITALIZING SHAMPOO
Вся косметика E-Keratin створена за фірмовими рецептами, дає змогу мінімізувати негативний вплив стресів, нестачу вітамінів, згубний вплив, який чинять на волосся гаряче укладання феном і плойками, забарвлення. Кератин у складі здійснює реконструкцію структури волосся, заповнюючи пошкоджені ділянки.
Відновлювальний шампунь з кератином.

Розкішне і здорове волосся.

Шампунь подвійної дії

Зцілює і відновлює пошкоджене волосся.

Захищені, блискучі та гладкі локони.

Для всіх типів волосся і для волосся, що пройшло кератинове випрямлення/відновлення.

Опис:
Кератин - це головний структурний компонент вашого волосся.

Шампунь E-Keratin має подвійну дію:

- створює по всій довжині волосини захисну плівку, запобігаючи агресивному впливу навколишнього середовища

- проникаючи всередину, відновлює структуру, насичує локони необхідними амінокислотами, живить і зволожує до самих кінчиків.

Вся косметика E-Keratin створена за фірмовими рецептами, дає змогу мінімізувати негативний вплив стресів, нестачу вітамінів, згубний вплив, який чинять на волосся гаряче укладання феном, плойками та фарбування. Кератин у складі здійснює реконструкцію структури волосся, заповнюючи пошкоджені ділянки.
Рекомендації щодо використання:
Компоненти, що входять до складу засобу для миття голови, створюють м'яку піну. Вона добре очищає від забруднень і зайвого жиру, легко змивається. Кератин наповнює волоски енергією, роблячи їх пружними, локони після використання доглядової косметики сяють і випромінюють здоров'я. Невелику кількість шампуню E-Keratine нанести на вологе волосся, спінити і злегка помасажувати, потім ретельно змити теплою водою. За необхідності помити голову ще раз.

Запобіжні заходи:
Уникати потрапляння в очі.

Використовувати виключно для зовнішнього застосування.

Склад: вода, лауретсульфат натрію, пропіленгліколь, кокамід ДЕА, кокамідопропілбетаїн, гідролізований кератин, полікватерній-28, ароматизатор (парфум), диметикон, гуар гідроксіпропілтрімонія хлорид, діазолідінілсечовина, гліколь дистеарат, кокамід МЕА, метилпарабен, динатрій ЕДТА, пропілпарабен.

230 мл.

Термін придатності:
3 роки з дати виготовлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари