Всі категорії
Додати товар

Шампунь для краси волосся l'oreal elvive оригінал сша

320 грн
Опис

Доброго дня!

Ласкаво просимо до нашого магазину якісної та оригінальної косметики з США.

У нас в наявності є шампуні та кондиціонери відомого бренду L'Oreal Elvive (виробник США) для догляду та відновлення краси вашого волосся.

Ви можете придбати шампунь, або пару!
❗️ На шампунь + кондиціонер діє знижка!😍

Опис тут ⬇️🤗

1. Dream Lengths сприяє зміцненню довгого волосся та запобігає появі посічених кінчиків.
(шампунь - пара)

2. Шампунь Dream Lengths Curls Moisture Push Shampoo забезпечує тривале зволоження локонів до 72 годин, що робить його ідеальним вибором для людей з кучерявим волоссям, які шукають спосіб підтримувати свої локони зволоженими та здоровими.

3. Шампунь Total Repair 5 Repairing ефективно бореться з п'ятьма основними ознаками пошкодження волосся: слабкістю, ламкістю, сплутаністю та посіченими кінчиками.

4. L'Oreal Paris Extraordinary Oil забезпечує зволоження та живлення сухого волосся, надаючи йому м'якості та блиску.
( шампунь - пара)

5. L'Oreal Paris Extraordinary з трьома очищеними глинами забезпечує миттєве очищення жирного коріння та зволоження сухої довжини.
( шампунь - пара)

6. Шампунь та кондиціонер Volume Filler призначені для збільшення об'єму волосся, роблячи його густішим вже після першого використання ( лише пара)

7. Шампунь та кондиціонер Color Vibrancy зберігає фарбоване волосся блискучим і неймовірно сяючим, зберігаючи яскравий колір волосся до 60днів. ( лише пара)

8. Шампунь Paris Color Vibrancy Intensive Shampoo миттєво відновлює сухе, пошкоджене волосся, забезпечуючи йому захист та яскравий, стійкий колір. Шампунь містить антиоксидант [УФ] + керамід, які захищають колір волосся та живлять його.

Шампунь : 375ml.
Кондиціонер: 375ml.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой
Продавець
usa.brand
usa.brand
Супер-продавець
Вінниця
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари