Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Шампунь flori "rosemary" з потрійним розмарином (250 мл)

300 грн
Опис

Розмарин - трава молодості для волосся. З давніх-давен жінки користувалися відваром розмарину для попередження сивини і зміцнення волосся. Ми використовуємо концентріруемих відвар розмарину, вирощеного в екологічно чистих місцях Закарпаття. Формулу шампуню ми посилили СО2-екстрактом розмарину і ефіром цієї трави з Іспанії, з глибоким красивим ароматом.

Регулярне використання запобігає випаданню волосся і стимулює пігментацію, допомагаючи боротися з передчасною сивиною.

Особливі компоненти:

Джерельна вода. Набираємо воду з джерела краси і молодості, який знаходиться на карпатській горі, на території Замку Шенборнів в селі Карпати. Склад води збагачений гліцерином і мінеральними речовинами, які сприятливо впливають на шкіру і стан організму в цілому.

Винний оцет з карпатського винограду. Виготовляємо оцет власноруч.

Потрійний розмариновий склад. Для того, щоб домогтися кращих результатів, посилити дію розмарину, ми використовували його в трьох різних формах:

концентрований відвар розмарину - це відвар з трави розмарину, який містить в собі максимальну кількість корисних мікроелементів і вітамінів, але також дає ряд наступних переваг: провокує активний ріст волосся, перешкоджає випаданню, відновлює структуру кожного волоска, відновлює сальний баланс, повертає втрачений об'єм, сприяє появі блиску і шовковистості, відновлює волосся після фарбування і агресивних салонних процедур, позбавляє від ламкості, захищає від впливу фена, плойок і прасок, лікує себорею і роздратування.
CO2-екстракт розмарину - це компонент, який надає косметиці антиоксидантні, протизапальні та антимікробні властивості. Омолоджує шкірні покриви, вирівнює тон, покращує вироблення колагену і еластину. Є фільтром від УФ-променів, покращує мікроциркуляцію в епідермісі і тканинах, зміцнює волосся і підсилює їх ріст, ефективний від лупи.
ефірне масло розмарину стимулює поділ клітин і розширює кровоносні судини на шкірі голови, тим самим стимулюючи волосяні фолікули і сприяючи зростанню волосся. Масло розмарину, багато косметологи цінують за те, що воно допомагає позбутися від різного роду запалень на шкірних покривах. Це компонент добре тонізує, пом'якшує, забезпечує необхідне зволоження і запобігає передчасну сивину. Масло розмарин є природним стимулятором росту волосся, яке живить коріння волосся, скорочує випадання і прискорює природний ріст волосся.

Склад: Відвар трави розмарину (вода джерельна, розмарин звичайний), ПАР з кокосового масла, ПАР з цукру кукурудзи і кокосового горіха, ПАР з жирної кислоти кокосового масла, гліцерин, сорбітол, алантоїн, винний оцет (із закарпатського вина), сіль (добута з колодязя 25 м, і випарена на дровах), підсилювач ліпідного шару, гідролізат протеїнів пшениці, гідролізований кератин, бетаїн, вітамін "E", провітамін "B5", колоїдне срібло, ефірну олію розмарину, екстракт CO2 розмарину.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари