Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Дезодорант flori "beefresh" позбавляє від запаху поту (18 мл)

175 грн
Опис

Дезодорант КремДео "BeeFresh" від запаху поту, в обсязі 18 мл від торгової марки FLORI. Чудовий натуральний засіб, який ефективно позбавляє від неприємного запаху поту.

Необхідно тільки одне використання в добу!
Зберігає гарний настрій, здоров'я і аромат ваших улюблених парфумів!
Не містить шкідливих для здоров'я компонентів (алюмінію, важких металів, штучних барвників, консервантів, ароматизаторів).
Не перешкоджає роботі потових залоз, але зменшує потовиділення.
Завдяки вмісту харчової соди, срібла і ефірних масел, не дає можливості розмножуватися бактеріям, які є причиною неприємного запаху.
Масла какао, авокадо, кунжуту, алое вера і вітамін "Е" доглядають за шкірою пахв і заспокоюють її.

Спосіб застосування:
Один раз в день, невелика кількість (1/2 - 1/4 горошини) крему втерти в чисту шкіру на пахви.
Перед сном залишки крему необхідно ретельно змивати.
Щоб уникнути подразнень, не використовуйте крем відразу після гоління, рекомендуємо почекати 20-30 хвилин і перед "BeeFresh" нанести крем "Лавандовий".

Приємний бонус:
КремДео буде корисним, якщо Вас покусали комахи. Просто нанесіть невелику кількість крему на місце ураження і вже через кілька хвилин Ви помітите, як біль або свербіж зменшуються.

Склад: рослинні масла авокадо і кунжуту, сода харчова, кукурудзяний крохмаль, бджолиний віск, какао-масло, олія алое вера, вітамін "Е", ефірні масла шавлії і чайного дерева, колоїдне срібло.

зберігання:
Зберігати в прохолодному темному місці.
Термін придатності 12 міс. (6 міс. Після відкриття).

Важливо знати!
Основним фактором, що відрізняє креми ТМ FLORI є те, що вони не містять води, емульгаторів і штучних консервантів. Вони на 100% складаються з активних компонентів. Результатом такого підходу є те, що кількість крему, необхідне для нанесення зменшується в кілька разів. Також креми не містять речовин, які викликають "звикання", а навпаки, з часом шкіра відновлюється, насичується необхідними компонентами, і вимагає все меншої кількості крему.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари