Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральний рослинний шампунь (порошок) з кропивою 20грамів

80 грн
Опис

До складу входят пудри нагармоти, мильних горіхів, кропиви, ефірна олія розмарину.
Основа шампуню це пудра мильних горіхів. Багатий сапонінами, цей порошок має справжній очищаючий ефект і навіть ефект піноутворення, залишає чисте і шовковисте волосся і бореться з лупою.
Нагармота, або Муста на санскриті, являє собою індійський сорт осоки круглої, рослини сімейства осокових, що росте на болотистій місцевості або в річках. Багата дубильними речовинами і природними антиоксидантними та очищаючими активними інгредієнтами. Особливо відома своїми очищаючими властивостями і регулюванням жирності шкіри голови , а також використовується для догляду за шкірою голови з лупою.
Натуральний засіб для зміцнення волосся: пекуча кропива містить мінерали та вітаміни, необхідні для зміцнення волосся та відновлення його природної краси,
допомагає боротися з випадінням волосся,
регулює виділення шкірного сала для жирного волосся і усуває лупу.
Суміш цих пудр подбають про чистоту , здоров'я та красу вашого волосся. Надасть приємного аромату. Трави не лише очистять але й полікують шкіру голови, насичують волосся необхідними цінними речовинами.
Шампунь у вигляді пудри. 20грамів вистачить на одне миття волосся довжиною до лопаток або на два три миття короткого.Необхідну кількість порошку залити окропом (до утворення пасти консистенції сметани, на 20грамів шампуня приблизно 5-6ложок окропу) і розмішати до однорідності. !Дати настоятися хвилин 5. Волосся та шкіру голови гарно змочити водою і віджати, втерти массу в коріння та по довжині. Помасажувати та залишити на 5-10хвилин.Шампунь залитий кропом не зберігають, а використовують в цей же день. Гарно промити, скористатися наприкінці кондиціонером або водою з оцтом це допоможе позбутися остаточно пудри. Шампунь можна використовувати між миттям волосся звичайними шампунями тим самим зменшуючи кількість використання шампунів з ПАр-ми і привчаючи шкіру голови до природнього очищення травами. Спершу рекомендую придбати разовий варіант шампуня,щоб зрозуміти чи підійде вам цей вид миття волосся.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари