Всі категорії
Додати товар

Швейцарський тонік чайне дерево 200мл, для жирної,проблемної та комбінованої шкіри vivasan

875 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

1250 грн
Опис

Тонік Чайне дерево з манукою та розалиною підходить для будь-якого віку, але особливо рекомендується підліткам із проблемною шкірою — швидко ліквідує вікові висипки на шкірі. Ідеально підходить для комбінованої й жирної, проблемної шкіри. Не містить консервантів.

Тонік Чайне дерево з манукою й розаліною — як засіб для щоденного догляду за шкірою — органічно доповнює й збагачує лінію продуктів ВИВАСАН «Чайне дерево». Оскільки наше обличчя день у день зазнає шкідливих впливів довкілля та не має такого захисту, як наше тіло (одяг, взуття), ми маємо особливо ретельно його очищати, захищати й доглядати за ним.

Тонік Чайне дерево Vivasan Vitasan надає відразу всі ці можливості — очищення, догляд і захист, бувши найсучаснішим «трифазним продуктом», який за одноразового застосування дає триразовий результат.

По-перше, глибоке очищення, яке звільняє шкіру від різних забруднень: сажа, кіптяву, вихлопні гази, промислові викиди тощо, а також від власних виділень жиру, поту тощо. Якщо не видаляти такі шкідливі речовини, то це може призвести до запалень і подразнень шкіри, аж до алергічних реакцій і пошкодження захисного кислотного шару шкіри, що відкриває шлях для проникнення різних інфекцій. Тонік одночасно нормалізує секрецію сальних залоз, очищаючи та звужуючи пори.

По-друге, ретельний догляд за шкірою з лікувальним ефектом, який полягає в тому, що активні компоненти ефірних олій і гамамелісу надають на шкіру антибактеріальну, дезінфікувальну, заспокійливу та гармонізувальну дію, не викликаючи водночас подразнення і висихання шкіри. Крім того, олія розаліни заспокоює шкіру. Високий вміст у тоніку зволожувальних субстанцій (сорбітол, гліцерин, петиленгліколь) скорочує небажаний вплив на шкіру спирту та неабияк підвищує комфортність відчуттів.

Тонік Чайне дерево Вівасан сприяє регенерації шкіри, покращує структуру та зовнішній вигляд шкіри, усуває вугри, прищі, запалення, подразнення, тонізує шкіру.

По-третє, активний захист шкіри. Маючи рН — 4,5-5,5, тонік відновлює і зміцнює природний зовнішній кислотний шар, який забезпечує повний і надійний захист шкіри.

Застосування: Вранці та ввечері наносити на попередньо вимиту шкіру обличчя або тіла ватним тампоном.

Склад: вода, спирт денат., пропіленгліколь, гліцерин, сорбітол, ефірна олія чайного дерева, ефірна олія мануки, ефірна олія розалини, ефірна олія лаванди, екстракт гамамелісу, петиленгліколь, гідрогінізована касторова олія.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари