Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір мильних троянд forever i love you. подарунковий набір букет із мила...

675 грн -30% 475 грн
Опис

Шукаєте оригінальний і незабутній подарунок до Міжнародного жіночого дня? Подарунковий набір мильних троянд Forever I love you та Подарунковий набір букет із мила в капелюшній коробці червоний - це ідеальні варіанти для дівчат та жінок, які люблять дбати про себе.

Наші мильні троянди та миловий букет - це відмінні подарунки, які вражають своїм незвичайним дизайном і вишуканістю. Кожна троянда і квітка букету виготовлена з якісних натуральних інгредієнтів, що робить їх не тільки красивими, а й корисними для шкіри.

Ці подарункові набори стануть чудовим доповненням до будь-якого подарунка, що ви оберете. Вони також можуть служити чудовим і самодостатнім подарунком.

Зробіть Міжнародний жіночий день особливим для своєї дівчини, матері, сестри або колеги. Замовте наші Подарунковий набір мильних троянд Forever I love you, Подарунковий набір букет із мила в капелюшній коробці червоний зараз і ви отримаєте незабутні враження і щирі посмішки на обличчі своїх близьких.

Переваги:
Мильний набір із трояндочок створює враження, що перед вами букет із справжнісіньких квітів!
Такі троянди в основному використовуються як декоративна прикраса інтер'єру, але якщо вони втратять свою цінність - можна розібрати їх на пелюстки та прийняти з ними ванну.
Набір мильних трояндочок - оригінальний подарунок з будь-якої нагоди.
Кожна трояндочка, кожна пелюстка і деталь зліплені вручну.
Опис:
Троянди зроблені з мила, що робить їх схожими на справжні. Підходить для всіх особливих випадків: День Святого Валентина, День матері, весілля, ювілей, день народження тощо.
За мінімального догляду такі квіти радуватимуть не кілька днів, а кілька років. Просто поставте їх подалі від прямих сонячних променів, протягів, радіатора опалення. Такі троянди здебільшого використовуються як декоративна прикраса інтер'єру, але якщо вони втратять свою цінність - можна розібрати їх на пелюстки і прийняти з ними ванну.

Характеристики:
Тип: мило ручної роботи
Розмір: 19х19 см

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари