Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір «4». подарунок на 8 березня. жінці/дівчина/жіноча натуральна косметика, з 0.

635 грн
Опис

Готовий варіант прекрасного подарунка з натуральної косметики ручної роботи, з нуля.

Кожен подарунковий набір ми з Вами можемо змінити або ж доповнити: ароматним сашем, бальзамом для губ, убтаном, спреєм для волосся, тоніком для обличчя, дезодорантом або натуральним кремом, безпечним мийним засобом, гелем для душу, шампунем, олійними парфумами або ароматною масажною плиткою тощо.

Цей набір в єдиному екземплярі. Складається з: двох сортів натурального мила, з нуля: "Ванільний брауні" (цифра 8 тюльпанів), "Гіппорат" (тюльпан). Одного бальзаму для губ "Сенполія". Три сорти натурального крему "Солодкий апельсин", "Малбері" і "Аматерасу". І одного натурального убтана "Естерхазі" з гімалайською сіллю.

Розмір: 15*15 см, висота — 3 см. Коробочки в асортименті, можна замінити або підібрати відповідну.

Ручна робота. Не містить шкідливих барвників, запашників або будь-яких інших синтетичних компонентів. Використані тільки натуральні, сертифіковані компоненти з урахуванням захисту довкілля. Не тестується на тваринах.

Нижче 564 склади: одного з сортів мила, одного крему, убтану та бальзаму:

Склад мила «Гіппократ»: ефірна олія лаванди, розмарину та лемонграсу. Натуральні омиті олії: какао, кокосова, пальмова, оливкова Extra Virgin і рицинова. Вітаміни А, Е, F. Какао терте натуральне. Домашній мед. Аюрведична пудра нім. Спіруліна та хлорела. Глина кембрійська та блакитна. Міка. Декор: сухоцвіт лаванди, розмарину та лемонграсу, какао. Міка косметична.

Склад бальзаму для губ «Сенполія»: ефірна олія солодкої фіалки. Білий мускус. Олійний екстракт ванілі. Вітаміни А, Е і F. Натуральні олії: ши (кариті), моной де Таїті, аргани, макадамії та жожоба. Віск бджолиний натуральний.

Склад крему «Малбері»: амінокислоти шовку, ефірна олія анісу. Гідролат зеленого чаю. Натуральні олії: ши (карит), кокосова, бабасу. Виноградних, персикових і вишневих кісточок. Вітаміни А, Е, F. Віск бджолиний натуральний.

Склад убтана «Естерхазі»: пудри: мигдальна, шамбали (пажитника), гарбуза, розторопші, льону, манго (амчур). Жовта та біла глини (каолін). Аюрведична пудра лотоса. Какао, мускатний горіх, коріандр. Скорлупа мигдалевого горіха (скраб) і гімалайська сіль.

Подарункові набори також можуть бути складені за Вашим замовленням, для реалізації Вашої ідеї подарунка. Відправлю максимально швидко. Звертайтеся, буду рада запропонувати Вам найкраще, що в мене є.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари