Всі категорії
Додати товар

Набір для тіла та волосся l’occitane мигдаль

1514 грн
Опис

Склад:
Шампунь Мигдаль 75 мл
Кондиціонер для волосся Мигдаль 75 мл
Олія для душа Мигдаль 75 мл
Крем для рук Мигдаль 30 мл
Мило-скраб для рук та тіла Мигдаль 50 г
Скраб-мюслі для тіла Мигдаль 15 г

Шампунь, збагачений мигдальною олією, ніжно очищує волосся, живить, пом'якшує, відновлює природний блиск, роблячи їх еластичними та шовковистими, залишаючи на волоссі ніжний, тонкий та чудовий аромат прованського мигдалю.

Кондиціонер Мигдаль для щоденного використання, збагачений мигдальною олією, живить, зволожує волосся, роблячи їх еластичним та шовковистим, залишаючи на волоссі ніжний, тонкий та приголомшливий аромат прованського мигдалю.

Олія для душу при контакті з водою перетворюється на кремове молочко, який м’яко очищає тіло. Збагачений мигдалевою олією, він підтримує гідроліпідний бар'єр шкіри і залишає делікатний аромат солодкого мигдалю! Органічна рослинна очищуюча основа: дарує м'яке і дбайливе очищення. Мигдальна олія: живить, пом'якшує, підтримує природний рівень зволоженості шкіри.

Збагачений мигдальним молочком та мигдальною олією, крем для рук з шовковистою текстурою допомагає живити та пом’якшувати руки, огортаючи їх витонченим та апетитним ароматом солодкого мигдалю. Наша нежирна формула має кремову текстуру, ідеально підходить для зволоження рук протягом дня.

Мило-скраб з солодким та вишуканим ароматом мигдалю містить натуральний ексфоліант – шкаралупа подрібненого прованського мигдалю. Мигдальне мило ніжно очищує та відлущує шкіру рук та тіла і залишає на вашому тілі незабутній аромат квітучого прованського мигдалю. Завдяки невеликому об`єму (50 мл), його зручно брати з собою в дорогу та для подорожей.

Скажіть «До побачення» ороговілим клітинам та невеликим недолікам поверхні шкіри та привітайте шовковисту та пружну шкіру, завдяки мигдальному скрабу-мюслі, який ідеально відлущує шкіру, помітно скорочує врослі волосся та робить шкіру ніжною, пружною і доглянутою!
Хрусткі мюслі-скраб для тіла не призначені для прийому в їжу, але прекрасно відлущують вашу шкіру. Кожна гранула покрита олією прованського мигдалю.
Мигдальний скраб-мюслі можна використовувати самостійно 1-2 рази на тиждень або змішувати разом з мигдальною олією для душу.
Цей мигдальний хрусткий скраб-мюслі не можна вживати в їжу, але він чудово відлущує шкіру!

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?