Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір свічок. масажна spa-свічка, соєва аромасвічка.

790 грн
Опис

Ідеальний подарунок для коханої людини та близьких.

У наборі:
- Ароматична свічка з соєвого воску "Кашеміровий мускус" 100 мл
Багатий, м'який аромат преміум-класу, має основу з темного мускусу та ветівера з легким відтінком пудри. Він створює атмосферу комфорту та елегантності у повсякденному просторі. Сучасний погляд на класичний мускус містить верхні ноти бергамота і землистого шафрану, врівноважуючи чарівний аромат лісового букету конвалії і фіалок, злитих з теплою амброю.
Верхні ноти: бергамот, шафран
Середні: фіалка, конвалія, амбра
Базові: темний мускус, пудра, ветивер

- Масажна SPA-свічка "Лаванда-мартіні" 100 мл
Незвичайний аромат, що з'єднує ніжну лаванду з нотками мартіні. Легкі, верхні нотки лимона і апельсина, доповнюються пряними середніми нотами бергамота, м'яти та лаванди на тлі базової ноти рожевого дерева.

- Подарункове еко-пакування: крафтова коробочка, деревна стружка, стрічка, картка з квітучого паперу (так, так, її можна посадити в землю і виростити справжню рослинку!)

І це ще не все! У Вас є унікальна можливість додати таємне послання до аромасвічки (це безкоштовно)! Свічки з таємним надписом - це чудовий спосіб зізнатись у своїх почуттях або повідомити довгоочікувану новину. Кожен надпис може надихнути, здивувати або розтопити серце. Ви можете обрати будь-яку цитату, особисте послання чи якусь коротку фразу, котру розумієте тільки ви! Після десяти хвилин горіння послання проявиться, хіба не чудово? Пишііть у коментарі до замовлення "таємне послання і його вміст", ми зв'яжемось з Вами і узгодимо всі деталі.

Ви можете створити власний набір за Вашими вподобаннями: підібрати інші аромати або об'єми свічок (якщо бажаєте додати таємне послання, обирайте аромасвічки у кашпо). Оберіть в нашому магазині продукти, які бажаєти бачити у наборі, зазначте в коментарі до замовлення "подарункове пакування" (це лише +30 грн. до вартості обраних товарів). Це можуть бути не лише свічки, будь що з нашого асортименту!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?