Всі категорії
Додати товар

Знижка! набір мініатюр для обличчя krave beauty discovery kit snack pack

950 грн
Опис

Терміни використання засобів в наборі:
Matcha Hemp Hydrating Cleanser, об'єм 30 мл, термін використання: 01.09.2024
Oat So Simple Water Cream  об'єм 15 мл, термін використання: 22.08.2024
Kale-Lalu-yAHA, об'єм 20 мл, термін використання: 04.08.2024
Great Barrier Relief, об'єм 15 мл, термін використання: 28.07.2024

Набір Krave Beauty Snack Pack Discovery Kit містить все необхідне для щоденного догляду за шкірою: м’який очищуючий гель, тонік з кислотами, відновлюючу сироватку та крем для обличчя. Все це упаковано в зручну косметичку, також в комплекті ви знайдете маленький рушник для обличчя. Це ідеальний подарунок для любителів якісного та дієвого догляду.

До складу набору входить:
Matcha Hemp Hydrating Cleanser – ніжний гель для обличчя з антиоксидантами. Забезпечує дбайливе очищення від повсякденних забруднень, без відчуття сухості та стягнутості. Не пошкоджує захисний бар’єр шкіри, залишаючи відчуття комфорту, м’якої та зволоженої шкіри після вмивання.
Krave Beauty Kale-Lalu-yAHA – відлущуючий тонік з гліколевою кислотою. Сприяє очищенню шкіри від відмерлих клітин, оновлює поверхню шкіри, вирівнює тон та рельєф. Запобігає утворенню комедонів, допомагає висвітлити небажану пігментацію.
Great Barrier Relief — насичена сироватка, що сприяє відновленню зневодненої, чутливої та пошкодженої шкіри. Інтенсивно зволожує, живить та пом’якшує шкіру. Покращує бар’єрні функції шкіри, утримує вологу в глибоких шарах епідермісу, знімає почервоніння, подразнення, усуває лущення і пригнічує запальний процес.
Oat So Simple Water Cream – базовий зволожуючий крем із вівсом. Формула побудована з принципів простоти та мінімалізму – всього з 10 інгредієнтів, забезпечує глибоке зволоження та комфорт шкіри, поєднується з будь-яким іншим доглядом та активами. Головне завдання крему – зволожувати та відновлювати рівень вологи у шкірі.

Особливості застосування:
Нанесіть гель на зволожену шкіру, м’яко помасажуйте та змийте теплою водою. Тонік з кислотами нанесіть на чисте сухе обличчя за допомогою ватного диску, оминаючи зону навколо очей. Використовуйте тонік у вечірньому догляді 2-3 рази на тижень. Далі в залежності від потреб шкіри ненесіть сироватку або крем для обличчя як останній етап вечірнього догляду, або перед санскріном вранці.

Об’єм: очищаючий гель (30 мл), тонік (20 мл), сироватка (15 мл), крем (15 мл).

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари