Всі категорії
Додати товар

Набір для відновлення волосся briogeo shiny+new hair

1550 грн
Опис

Оригінал! Новий!

Набір для відновлення волосся Briogeo:

1. відновлюючий шампунь Briogeo Superfoods Matcha + Apple Replenishing Shampoo (59ml)

2. відновлюючий кондиціонер Briogeo Superfoods Kale + Apple Replenishing Conditioner (59ml)

3. поживна маска для волосся Briogeo Superfoods Avocado + Kiwi Mega Moisture Hair Mask (59ml)

Завдяки поживній масці для волосся Briogeo Avocado + Kiwi, яка не містить білків, ваше волосся стане більш м'яким, гладким і слухняним. Відмінно підійде для тих, у кого сухе, тьмяне і пересохле волосся.

Маска збагачена фітонутрієнтами на основі зеленої смузі, таких як авокадо, ківі, шпинат, насіння чиа та олія насіння какао, які допомагають відновити, підтримувати та утримувати вологу.

Після миття нанесіть масажними рухами на волосся від середини до кінчиків. Залишіть на 5-10 хвилин. Можна використовувати один або двічі на тиждень замість кондиціонера.

4. незмивний спрей-догляд Briogeo Superfoods Avocado + Kiwi Mega Moisture 3-in-1 Leave-in Spray (51ml)

Цей багатий фітонутрієнтами спрей-кондиціонер збагачений шпинатом, насінням чиа та маслом насіння какао, щоб відновити зволоження і зробити волосся блискучим і слухняним. Додає захист від ультрафіолетового випромінювання рослинного походження, щоб зберегти волосся живим та здоровим.
Продукт на 97 відсотків складається із інгредієнтів природного походження.

Ключові переваги:
- Інтенсивно зволожує та живить за допомогою фітонутрієнтів, таких як авокадо, ківі, шпинат, насіння чиа та олія насіння какао
- Розплутує та допомагає захистити волосся від пошкодження та висихання від УФ сонячних променів завдяки екстракту соняшника.

Основні інгредієнти:
- олія авокадо: містить потужну композицію жирних кислот, яка живить та кондиціонує.
- Екстракт ківі: потужний антиоксидант, що видобувається з насиченої поживними речовинами м'якоті, відомої високим вмістом вітаміну С, який може допомогти захистити волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища.
- захист від ультрафіолетового випромінювання рослинного походження: використовує екстракт соняшнику, потужний антиоксидант, для захисту волосся від висихання та шкідливого впливу ультрафіолетових променів сонця.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари