Всі категорії
Додати товар

Крем-свічка для моїх рук лаванда "miss pavlova" 30 мл

250 грн
Опис

Особливості засобу

Для виготовлення свічки Miss Pavlovа використовуються тільки натуральні компоненти, без вмісту парафіну, саме тому шкіра рук отримує максимальну кількість поживних елементів, розгладжується та набуває ніжної бархатистості.
Масаж з допомогою масажної свічки Miss Pavlova уповільнює процеси старіння, відновлює еластичність, тонус і пружність шкіри. Ніжний, розслаблюючий запах Лаванди перетворює  звичний процес на СПА процедуру. При розігріванні свічка посилює зволожуючу дію олії. Шкіра стає гладкою та ніжною. 
Упаковка досить зручна, в вигляді мініатюрної баночки-шайба з кришкою, що відкручується. Вона має симпатичний дизайн. Масажна свічка має зволожуючі корисні властивості.

Рекомендації по застосуванню
Спочатку необхідно нагріти свічку і почекати 3-4 хвилини. Далі можна погасити вогонь і нанести на долоню трохи олії, що утворилася у процесі горіння. Круговими масажними рухами втирайте рідину в нігтики, кутикулу та шкіру рук. Після масажу надлишки речовини промокніть серветкою.
Свічки не коптяться навіть при тривалому горінні. Легкий, ніжний масаж допоможе маслам глибоко прогріти шкіру та буде живити її зсередини. Після застосування свічки шкіра рук довго зберігає стан насиченості та пружності.

Властивості
Формула масажної свічки Miss Pavlova багата жирними кислотами, вітамінами і мікроелементами, необхідними для якісного живлення і зволоження рук і нігтів. Процедура допоможе відновити природний захисний бар'єр шкіри, роблячи її менш вразливою до негативних зовнішніх впливів, знімає роздратування і запалення.  
У складі свічки тільки натуральні інгредієнти, які швидко поглинаються шкірою.

Склад: віск соєвий, масло макадамії, масло какао, бленд "Лаванда"
Об'єм: 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

Схожі товари